Teatrul Ion Creanga anunta premiera piesei „La un metru de tine”

Teatrul Ion Creanga anunta premiera piesei „La un metru de tine”

Cel mai recent spectacol produs de Teatrul Ion Creanga, „La un metru de tine”, este povestea intalnirii dintre El, un tata, un bunic si Ea, o fetita a strazii, care traieste intr-o mica lume patrata. Premiera oficiala a spectacolului are loc pe 30 iunie, cu doua reprezentatii la orele 17:00 si 19:00, in Sala Mica a teatrului.

Suntem la un metru unul de celalalt, iar istoria intalnirii noastre – tu si eu – se compune din doua povesti, doua voci, doua puncte de vedere. Cine e mic? Cine e mare?

El si Ea par foarte diferiti si pare ca lumile lor nu se pot intersecta niciodata. Dar exista un instrument care poate face toate deosebirile sa dispara – imaginatia. Cu multa rabdare si duiosie, El o invata pe Ea sa-si foloseasca imaginatia pentru a-si schimba perspectivele, pentru a transforma patratul intr-un fluture, intr-o umbrela sau un balon.

Creat de Andrea Buzzetti (Teatrul La Baracca – Testoni Ragazzi, Italia),  spectacolul ia forma unui mic poem nonverbal, adresat tinerilor spectatori cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani. Alaturi de Ea (Andra Mirescu / Madalina Dorobantu) si de El (Alexandru Ștefanescu / Tudor Morar), spectatorii vor descoperi un univers fermecat, aflat la doar un metru distanta, care se transforma cu usurinta prin gesturi si miscari imaginate de coregrafa Andra Burca.

“La un metru de tine” reprezinta, dupa spectacolul „Seminte-Semi”, cea de-a doua colaborare a Teatrului Ion Creanga cu artistii de la Teatrul La Baracca – Testoni Ragazzi in vederea crearii de noi productii. Andrea Buzzetti, actor, regizor si scenarist cu o experienta de peste 10 ani in teatrul pentru copii de varsta mica, este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti ai companiei. Prin turnee, ateliere si activitatea lui de cercetare, promoveaza in toata lumea importanta artelor spectacolului in primii ani de viata.

Biletele sunt disponibile online, pe www.eventim.ro, in reteaua magazinelor partenere Eventim si la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga (Str. Piata Amzei, nr. 13) – nr. tel. 0767.934.374.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s