ce mananca copiii la gradinita

Alimentatia copilului in gradinita

Cand vrem sa alegem gradinita potrivita pentru copilul nostru alimentatia este un criteriu important. Pana la varsta de 3 ani copiii au niste obiceiuri alimentare, formate in familie si e bine sa cream o continuitate si la gradinita.

Meniurile de la gradinita difera in functie de tipul gradinitei, de stat sau privata, dar si in functie de faptul ca exista un bucatar sau mancarea este adusa de catre o firma de catering.

Dieta unui copil la gradinita ar trebui sa nu contina alimente procesate sau ambalate, cum sunt spre exemplu dulciurile.

Florina Badea, blogger si consultant in nutritie ne da cateva sfaturi in ceea ce priveste alimentatia corecta a copiilor la gradinita, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Un comentariu la „Alimentatia copilului in gradinita”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s