Revenirea la scoala dupa vacanta

In perioada aceasta, cand copiii revin la scoala, dupa vacanta, trebuie sa avem grija la imunitatea lor. Cand vremea este geroasa ne confruntam cu raceli si gripe, iar in colectivitate riscul este mult mai mare.

Pentru a creste imunitatea celor mici putem apela la mijloace naturale: alimente sanatoase, suplimente cu ulei de peste, care asigura o dezvoltare armonioasa, sucuri de legume si fructe preparate in casa si catina.

In afara de acestea e bine sa facem periodic cateva analize, precum exudatul nazal si faringian pentru ca sunt multi copii purtatori de stafilococi si examenul coproparazitologic.

Un alt lucru important este igiena. De aceea sa nu neglijam spalatul pe maini si sa ne punem mana la gura atunci cand stranutam si tusim pentru a nu transmite celor din jur microbii.

Ruxandra Constantina, medic de familie, competenta apifitoterapie, ne da cateva sfaturi pentru aceasta perioada, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

 Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s