Ne vedem la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018!

Ne vedem la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018!

Itsy Bitsy a facut posibil ca ziua de 1 iunie sa fie Zi Libera Nationala, asa ca hai sa ne bucuram impreuna! Sarbatorim Ziua Copilului Impreuna cu Parintii, la cel mai mare eveniment de joaca parinti-copii din Bucuresti!

Timp de 12 ore, Parcul Alexandru Ioan Cuza va gazdui Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018, un festival-maraton, in care aducem activitati pentru toata familia, jocuri si concursuri, distractie si o multime de surprize!

Prima noutate de anul acesta este ca incepem mai devreme, pentru a-ti oferi si mai multe ore de distractie. Astfel, de 1 iunie, te asteptam la sarbatoarea noastra, de la 8 dimineata la 8 seara!

Da join evenimentului nostru de pe Facebook – Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018 – si ramai la curent cu toate noutatile!

Click aici pentru a descarca harta si programul activitatilor de la eveniment.

Iata si alte noutati si surprize pe care ti le-am pregatit pentru Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018:

Itsy Bitsy Show:

Anul acesta, ai parte de si mai multa veselie, la scena Itsy Bitsy! Ti-am pregatit 10 ore de entertainment, cu muzica, dans, magie, improvizatie si concursuri! De la 10:00 la 20:00, vei gasi mereu ceva care sa te uimeasca, la Itsy Bitsy Show.

Itsy Bitsy Live:

Radioul Itsy Bitsy este al tau, este cadoul nostru pentru tine. Anul acesta, emitem LIVE din parc, de la 8 dimineata, la 8 seara. Vino in parc, la studioul Itsy Bitsy in aer liber si Zi Liber ce simti, ce iti place, ce te face fericit! Itsy, Bitsy, Zapa si toti realizatorii tai preferati iti dau intalnire in parc, sa stati de vorba si sa va jucati! Inscrie-te in formularul din acest link, pentru a intra in direct cu ei chiar din parc.

Itsy Bitsy Joaca:

Am amenajat un spatiu in care parintii sa se simta din nou copii, iar cei mici sa fie liberi sa rada, sa se joace, sa fie uimiti si sa descopere noi forme de distractie. Aici, prietenii nostri vor aduce jocurile copilariei, jocuri de societate, experimente amuzante, povesti jucause si activitati creative.

Click aici pentru a descarca harta si programul activitatilor de la eveniment.

Itsy Bitsy Creativ:

Te asteptam intr-un spatiu plin de activitati ludice. Vei gasi activitati de bricolaj, ateliere artistice, piese de teatru si concursuri haioase.

Itsy Bitsy Sport:

Aici, copiii si parintii au ocazia sa descopere si sa incerce activitati fizice, distractive si sanatoase.

Itsy Bitsy Bebe:

Am invitat o multime de prieteni preocupati si pasionati de dezvoltarea bebelusilor si a viitoarelor mamici, care te vor intampina cu activitati educative, discutii cu specialisti in domeniu si jocuri special concepute pentru bebelusi.

Click aici pentru a descarca harta si programul activitatilor de la eveniment.

Itsy Bitsy Parenting:

Parenting cu bucurie, asumat si relaxat! In cadrul atelierelor interactive Itsy Bitsy Parenting, unii dintre cei mai mari specialisti in parenting vin sa se intalneasca cu parintii, sa faca schimb de idei si de experiente. Te asteptam la ateliere cu lipici, pentru parinti si pici! Da join evenimentului 1 iunie – Parenting cu bucurie, asumat si relaxat, pentru a afla atelierele anuntate si speakerii pe care ii vei intalni.

Itsy Bitsy Food:

O noua premiera anul acesta va fi zona Itsy Bitsy Food, unde vei gasi cele mai delicioase si sanatoase gustari pentru tine si puiul tau!

Da join evenimentului nostru de pe Facebook – Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018 – si ramai la curent cu toate noutatile!

Click aici pentru a descarca harta si programul activitatilor de la eveniment.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3.

Multumim tuturor partenerilor nostri!

     
     
 

5 comentarii la „Ne vedem la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s