Cel Mai Itsy Bitsy Show: Mai mare si mai captivant!

Cel Mai Itsy Bitsy Show: Mai mare si mai captivant!

De 1 iunie, te asteptam in Parcul Alexandru Ioan Cuza, la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala! De neratat este scena, unde organizam Cel Mai Itsy Bitsy Show. Spre deosebire de alte editii, in acest an, ti-am pregatit la scena mai multe ore de distractie si mai multe motive de bucurie si uimire! Iata programul Itsy Bitsy Show 2018.

Daca pana acum spectacolul nostru de Ziua Copilului dura 3 ore, anul acesta Cel Mai Itsy Bitsy Show are 10 ore pline de momente artistice de toate felurile, de la muzica si dans pana la magie, teatru, improvizatie si concursuri! Astfel, de 1 iunie, de la 10:00 pana 20:00, pe scena Itsy Bitsy din Parcul Alexandru Ioan Cuza, vom provoca parintii si copiii la voie buna si joaca in familie, vom oferi o multime de premii, pe tot parcursul zilei, si le vom da intalnire celor mici si mari cu eroii lor preferati – Itsy, Bitsy si SuperZapa.

Programul Itsy Bitsy Show 2018:

Fie ca iti place baletul sau street dance-ul, fie ca ti-e dor de piesa „1,2,3 cu prietenii mei” sau nu mai poti sa-ti scoti din cap melodia „Dincolo de stele”, la scena Itsy Bitsy gasesti tot ce ti-ai putea dori. Tinerii artisti pe care ii vei intalni sunt:

  • Muzica: Grupul vocal Liliput, Grupul vocal BimBam, Arpeggio Music School, Trupa Blana Bomba, Grupul Miniton, Floare de Colt – Zarnesti, Contrapunct, DeMoga Music Junior Camp, Voltaj Academy alaturi de Calin Goia.
  • Dans: Davidans, Five Gym – Street Dance Kids, Trouble Dance Company, Victoria Dance Studio, Steysha School of Irish Dancing.

Tot la scena, vei avea parte si de urmatoatele momente:

  • trei piese de teatru, de la ora 10:00 ( Teatrul Tandarica – Capra cu trei iezi), de la ora 13:00 ( Teatrul Ion Creanga – De-a Micul Print) si de la ora 17:40 (Opera Comica pentru Copii – Carolina si Tara Fara Culori)
  • momente de magie si uimire, alaturi de Cristina Strecopîtov (de la ora 12:00) si Magicianul Bogdan Muntean (de la ora 16:50);
  • o parada a tobosarilor, cu cei de la Slick Drum Events by Mihai Axinte, de la ora 16:00;
  • doua prezentari de ateliere de la Opera Comica pentru Copii, de la ora 17:40 – atelierul de actorie si atelierul de cor junior;
  • ocazia de a-ti crea propriile scenete, de la ora 19:00, improvizand alaturi de cei de la LittleImpro, intr-un spectacol construit exclusiv pe sugestiile copiilor.

Da join evenimentului nostru pe Facebook si ramai la curent cu toate noutatile de la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s