Prietenul la soare se cunoaste, cu Nivea Sun, de 1 iunie

Prietenul la soare se cunoaste, cu Nivea Sun, de 1 iunie

Un bun prieten are grija de tine atunci cand ai cea mai mare nevoie. Asa ca, prietenii de la Nivea Sun Kids vor fi prezenti la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala, cu produse de protectie solara, activitati interactive si multe surprize pentru cei mici si mari deopotriva!

De 1 iunie, bucura-te de inceputul verii, protejand pielea ta si pielea sensibila a micutului tau! Vino la standul Nivea Sun din Parcul Alexandru Ioan Cuza si descopera, prin activitati distractive, cat de simplu este sa te feresti de razele nocive ale soarelui.

Promoterii Nivea Sun le vor face demonstratii copiilor, folosind papusile UV – Lotte si Max. Cei mici vor vedea cum se aplica crema de soare in mod corect, pe cele doua papusi. Papusile UV se inrosesc cand sunt expuse la soare si isi revin la culoarea initiala cand sunt date cu spray de protectie solara.

Tot la cortul Nivea Sun, copiii vor fi invitati sa descopere Soarele cu premii. Pe fiecare raza a soarelui se afla cate o ghicitoare. Fiecare prichindel invarte soarele, raspunde la ghicitoarea care i se opreste in fata si primeste premiul indicat pe spatele razei.

Langa cort, va fi si o mini-scena, unde Lotte si Max vor sustine mici spectacole, prin care le vor povesti copiilor cum se protejeaza ei de soare. De asemenea, vor avea pregatita si o coregrafie special realizata pe baza melodiei de mai jos.

Lotte si Max se vor urca si pe scena Itsy Bitsy, unde vor dansa si vor invita parintii si copiii sa invete coregrafia. 3 familii vor avea sansa de a veni pe scena, unde vor dansa alaturi de Lotte si Max si vor primi cadouri Nivea Sun.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s