Ana Nicolescu: Workshop de inspiratie pentru mamici, de 1 iunie

Ana Nicolescu: Workshop de inspiratie pentru mamici, de 1 iunie

Ana Nicolescu, pe care multi o stim si ca Mamica Urbana, le da intalnire parintilor la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018, unde va tine un workshop special. Am invitat-o pe bloggerita la Happy Music cu Ruxandra si Marius sa ne povesteasca ce ne-a pregatit.

„Deja a devenit o traditie acest eveniment al vostru si ma bucur ca este al treilea an cand sunt alaturi de voi si ma onoreaza invitatia voastra”, ne-a spus Ana Nicolescu. „Anul acesta, o sa am invitati alaturi de mine si o sa vorbim despre cum sa nu ne lasam noi, mamele, pe ultimul loc, o sa vorbim despre mitul «Ma sacrific pentru copil», despre respectul de sine si dragostea de sine.”

In workshopul sau de la Zona Itsy Bitsy Parenting, Mamica Urbana va invita mamici si tatici care vor povesti din experientele lor si un specialist care sa raspunda la intrebarile din public. Ana ii va provoca pe toti cei prezenti la o discutie pe indelete despre cum ne remodelam viata dupa ce devenim mame.

„As vrea ca cei care participa la workshop sa plece cu ideea ca este ok sa cerem ajutor, ca este ok sa ne reconectam la sursa noastra interioara de putere”, a mai adaugat Ana Nicolescu.

Afla si mai multe informatii despre worshopul sau de la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018, din podcastul de mai jos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s