Itsy Bitsy Joaca: Activitati hazlii pentru familii jucause

Itsy Bitsy Joaca: Activitati hazlii pentru familii jucause

Ziua Copilului Impreuna cu Parintii este, in primul rand, despre joaca. De aceea, la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018, am pregatit un spatiu special pentru familiile jucause, pe care l-am umplut cu jocurile copilariei de ieri si de azi, cu ateliere distractive si multe activitati ludice! Afla aici ce te asteapta la Zona Itsy Bitsy Joaca!

Ziua de 1 iunie a fost mereu asociata cu joaca. Insa, de cand am reusit impreuna sa o facem Zi Libera Nationala, acum, 1 iunie inseamna si mai mult timp pentru joaca. Profita de acest timp si bucura-te de el in familie, la cel mai mare eveniment de joaca parinti-copii din Bucuresti, adica evenimentul nostru, din Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Prietenii nostri vor aduce robotei, jocurile copilariei, ateliere creative, desene jucause, slime, jocuri cu instrumente muzicale, face painting, concursuri si multe moduri noi de a te juca!

Iata ce vei gasi la Zona Itsy Bitsy Joaca:

Academia Inventeaza ne face o introducere in cursul de robotica si programare. Copiii au ocazia sa cunoasca mai multi robotei si chiar sa se joace cu ei. Prichindeii vor explora lumea robotilor, cum au aparut ei, cum comunicam cu ei si la ce folosesc in viata de zi cu zi, descoperind robotul fotogenic, fructele cantatoare, alphabot sau robotii de programare. Aici poate fi locul unde creativitatea si distractia fac echipa buna cu stiinta si tehnologia.

Ca in fiecare an, Scoala de Joaca parcheaza Caravana de Joaca la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala. Parintii isi pot aminti de jocuri precum Baba Oarba, Tara Tara Vrem Ostasi, Ratele si Vanatorii, Sotron si Cornete, iar micutii lor le pot descoperi poate pentru prima data. De asemenea, Scoala de Joaca revine cu atelierul de olarit, care a fost foarte popular anul trecut.

Clubul de Arte Mozart vine cu ateliere muzicale, in care copiii au ocazia sa invete despre pian, harpa si tobe si chiar sa se joace cu ele. Vor fi si momente muzicale, interpretate de elevii Clubului Mozart.

Pe tot parcursul zilei de 1 iunie, TraLaLa organizeaza atat ateliere de creatie, cat si jocuri de echipa. Prichindeii au ocazia sa creeze figurine din plastilita, coronite si flori din hartie creponata, bratari si coliere din margele, figurine origami si forme din baloane colorate.

Hai si la standul FasTracKids Titan si vei ramane cu o super amintire despre ce o sa faceti in familie peste vara! Va deghizati, va strambati in cabina foto si plecati acasa cu o fotografie magnetica in decorurile temelor propuse la programele FasTrackSummerCamp (costume de astronaut, paleontolog, medic, artist plastic).

Cei de la Forbes Kids aduc o multime de ateliere simpatice: de desenat, de facut slime, de chimie distractiva si cu jocurile copilariei (Pacalici/ Nu te supara frate/ X si 0). De asemenea, copiii au ocazia sa participe si la un concurs cu desene pe asfalt.

Prietenii de la PlaYouth aduc jocuri cu forme geometrice, origami, jocuri artistice, in care copiii invata cum sa deseneze cu baloane de sapun si trafaleti, si hamace perfecte de tolanit in ele dupa o sesiune de joaca.

Bineinteles, de la Zona Itsy Bitsy Joaca nu putea sa lipseasca Antrenorul de Joaca. El ii provoaca pe cei mici la jocuri interactive si dinamice, precum: Curse in Saci, Tras cu Franghia, Sarpele Jucaus, Cercurile Miscatoare, Omita, Stafete cu obiecte si multe altele.

De la ora 15:00, Asociatia E.D.I.T. aduce in parc Ora de Educatie Rutiera! Prin jocuri, copiii vor invata reguli si semne de circulatie.

Da join evenimentului nostru pe Facebook si ramai la curent cu toate noutatile de la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s