Dan Cruceru: Taticool poate fi orice tata dedicat

Dan Cruceru: Taticool poate fi orice tata dedicat

Intr-o noua editie a emisiunii Tati in dialog, Cel Mai Bun Tata s-a intalnit cu Taticool, respectiv ne-am bucurat de un dialog spumos intre bloggerii Alex Zamfir si Dan Cruceru. Cei doi au discutat despre motivele care i-au facut sa scrie despre rolul de tata si despre limitele cand vine vorba de expunerea online a vietii din familie. Daca nu ai prins interviul, asculta podcastul aici.

Inainte de a fi tatal Sofiei si blogger, Dan Cruceru a lucrat in televiziune. Dupa o restructurare a locului in care lucra, Dan s-a trezit fara job, dar cu o alta perspectiva asupra vietii si cu un scop. „M-am reinventat si vreau sa spun ca cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata a fost sa fiu concediat de la cel mai bine platit loc de munca de pana atunci. Mi-am redescoperit bucuria de a rade, bucuria de a ma juca, bucuria de a petrece timp impreuna cu copilul meu.”

Numele de Taticool i-a venit in minte cand si-a luat fetita pentru prima data in brate, iar doi ani mai tarziu proiectul era deja pe roate. De atunci, Dan ne spune ca traieste ca intr-un vis, petrecand timp de calitate cu Sofia.

„Ma gandesc ca taticool poate fi orice tata dedicat. Imi propun de a fi mai bun ca ieri in relatia cu ea, de a avea mai multa rabdare, de a-mi placea sa ma joc si mai mult, de a cauta sa o educ, de a citi impreuna cu ea.”

Asculta tot interviul cu Dan Cruceru (Taticool) aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s