Cu Mos Craciun vorbesti si cadouri LEGO primesti! Rebuild the world!

Intra in direct cu Mos Craciun, intre orele 20:00-21:00, de luni pana vineri, la Itsy Bitsy FM!

Se pare ca am fost foarte cuminti anul acesta, pentru ca Mos Craciun vine si mai devreme la Itsy Bitsy FM si abia asteapta sa vorbeasca cu tooooti prichindeii si sa le ofere daruri multe!

In perioada 18 noiembrie – 20 decembrie, de luni pana vineri, intre orele 20:00-21:00, copiii pot intra “In direct cu Mos Craciun” la *ITSY sau direct prin aplicatia Itsy Bitsy FM, sa-i spuna o poezie, o dorinta sau pur si simplu “Te iubesc, Mosule!”

Iti dezvaluim un secret! Noi l-am surprins pe Mos Craciun exact atunci cand pregatea sacul plin cu cadouri. Ce am descoperit? Mosul impreuna cu Spiridusii lui, s-au gandit la cele mai potrivite cadouri, seturile LEGO pentru toti micutii care intra in direct cu el!

De ce tocmai seturile LEGO? Ei bine, Mosul are experienta in daruirea cadourilor si cunoaste foarte bine cat de importanta este joaca si petrecerea timpului in familie, mai ales in perioada Sarbatorilor de iarna.

Rebuild the World! Copiii pot crea si recrea orice isi imagineaza cu ajutorul seturilor LEGO

Anul acesta, LEGO a lansat campania Rebuild the World, prin care ii incurajeaza pe cei mici sa construiasca si sa reconstruiasca tot ceea ce ii inconjoara, cu ajutorul seturilor LEGO. Practic, Rebuild the World este o platforma care vorbeste despre capacitatea, dar mai ales despre dorinta copiilor de reinventa si a-si imagina o versiune diferita a oricarui lucru din jurul lor.

Seturile LEGO ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile motrice de coordonare, stimuleaza creativitatea si dezvolta abilitatile sociale, lingvistice si spatio-orientative.

Cu jucariile LEGO prichindeii creeaza povesti interesante, in care distractia si imaginatia nu au limite.

Informatii importante:

In perioada campaniei (18 noiembrie-20 decembrie) vom oferi 250 de premii LEGO, cate 10 premii/ emisiune. Un copil poate intra de mai multe ori in direct cu Mos Craciun, insa poate primi un singur premiu pe intreaga durata a campaniei.

Premiile se vor trimite pana pe 15 ianuarie 2020, prin curier.

Citeste regulamentul general.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s