mos craciun vine la liberty center

Cu Mos Craciun te intalnesti si cadouri LEGO primesti!

Pentru ca am fost cuminti, Mos Craciun vine si anul acesta mai devreme la Itsy Bitsy! Mult mai devreme! Pe 18 noiembrie, mai exact, cand va fi prezent la Liberty Center Bucuresti, cu multe cadouri si surprize pentru copii! Iti dezvaluim un secret? L-am surprins pe Mos Craciun cand isi pregatea sacul cu cadouri. Si ce am vazut? L-a umplut cu seturi LEGO pentru toti prichindeii care vor intra in direct la radio Itsy Bitsy, din studio-ul mobil.

Itsy si Bitsy s-au bucurat atat de tare cand au aflat ca Mosul vine mai devreme anul acesta, incat au zis ca trebuie sa fie si ei prezenti la Liberty Mall! Au promis ca vor fi ajutoarele de nadejde ale lui Mos Craciun!

Pentru a fi la curent cu toate noutatile, da join evenimentului nostru de pe Facebook Mos Craciun vine la Liberty Center!

Cu jucariile LEGO prichindeii creeaza povesti interesante, in care distractia nu are limite si nici nu este presata de timp. Vino impreuna cu cei mici pe 18 noiembrie, intre orele 19:00 si 21:00 la Liberty Mall Bucuresti si hai sa intram in spiritul Craciunului! Vor fi doua ore pline de muzica, dans, cadouri si muuulte alte surprize.

De la orele 20:00 cei mici au ocazia sa intre in direct la radio din studio-ul mobil Itsy Bitsy FM si sa ii spuna Mosului o poezie, o dorinta sau pur si simplu “Te iubesc, Mosule!”.

Cu Mos Craciun vorbesti si un cadou LEGO primesti!

Cum ajungi in Liberty Center

Adresa: Strada Progresului 151-171, Sector 5, Bucuresti 050694

Liberty Center este situat la o distanta de doar 2 km fata de Piata Unirii si ai la dispozitie 5 linii de tramvai si 2 linii de autobuz care faciliteaza legatura centrului comercial cu zonele principale ale orasului si peste 600 locuri de parcare gratuita.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile, da join evenimentului nostru de pe Facebook Mos Craciun vine la Liberty Center!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s