Crina Zvoboda: „Sa fac radio era un vis al meu!”

Crina Zvoboda a descoperit ventrilocia in urma cu sapte ani si de atunci nu s-a mai oprit. Adora aceasta arta, adora sa fie ventriloc si vrea sa devina din ce in ce mai buna. Crina ii incanta si ii lasa cu gura cascata pe toti cei care ii urmaresc momentele de ventrilocie – un talent pe care foarte putini il au (iar Crina are talent, nu gluma!). Crina pune insa multa pasiune si in proiectele pe care le realizeaza la Itsy Bitsy FM. 

La 13 ani de Itsy Bitsy am vrut sa o cunoastem mai bine pe Crina si sa aflam cum traieste ea experienta Itsy Bitsy. Interviul rezultat, mai jos: 

Ce inseamna pentru tine sa lucrezi la Itsy Bitsy? Ce ai invatat in aceasta perioada?

Eu lucrez doar de o luna si jumatate la Itsy Bitsy. Sa fac radio era un vis al meu, asa ca sunt foarte fericita chiar daca aceasta oportunitate a venit cand baietelul meu cel mic are abia noua luni, ceea ce inseamna ca inca nu merge la gradi/ cresa si ne este mai dificil sa gestionam programul de dimineata al copiilor. De invatat, invat in fiecare zi de la colega mea, Dora, care face asta de 13 ani. Fur meserie, cum se zice! Iar Andrei are un aer proaspat, care imi place.

Prin ce elemente consideri ca se diferentiaza pe piata Itsy Bitsy FM?

Piata Itsy Bitsy este diferita deoarece se adreseaza intregii familii – un matinal pentru copii si parinti deopotriva, emisiuni de parenting, emisiune pentru tatici – toate acestea fac diferenta, plus lumea Itsy Bitsy, care este unica.

Faptul ca lucrezi la Itsy Bitsy FM te-a ajutat si pe plan personal?

Ha ha ha! Deocamdata nu neaparat, pentru ca tatal copiilor a fost nevoit sa se mobilizeze pentru a face fata programului de dimineata cu cei doi „feti logofeti”. Asa ca sunt discutii destul de aprinse de multe ori pentru ca el are doua job-uri si acum trebuie sa se trezeasca si de dimineata si e foarte obosit.

Incepand cu ora 5:45 cand eu plec de acasa, el e responsabil pana la 9:30 cand ajung eu. Si nu e usor, stiu prea bine. Ceea ce ma bucura este apropierea care se creeaza intre ei pentru ca ajung sa se cunoasca mai bine. Si baietii sigur se bucura de timpul petrecut cu tatal lor 🙂 Iau si eu ce e bun!

Ce cuvinte ti-ai dori sa auzi mai des?

Nu ma mai satur de cuvintele lui Tudor, baiatul meu cel mare (doi ani si jumatate). Ador sa imi zica „mami” (pentru ca de obicei imi zice „mama”, in conditiile in care tatalui ii zice „tati”), „sisi” (adica „mersi”), „ai dād iu” (adica „I love you”).

Ai un mesaj pentru echipa Itsy Bitsy, la aniversarea de 13 ani?

Felicitari pentru cei 13 ani cu noroc! Sunt constienta ca in spate e o munca titanica. Si sper sa fiu intrebata, peste multi ani: „Ai un mesaj pentru echipa Itsy Bitsy, la aniversarea de 100 de ani?”. Dupa ce o sa aud intrebarea asta, o sa pot sa ies la pensie linistita. 🙂

Citeste si alte interviuri cu oamenii din echipa Itsy Bitsy: 

Dora Ortelecan-Dumitrescu: ”Mi-as dori ca oamenii sa fie veseli”

Nadia si Felix Tataru, cofondatorii Itsy Bitsy FM: „Impreuna suntem puternici. Iubirea invinge!”

Marius Constantinescu: Oamenii din media au o uriasa responsabilitate

Violeta Mitescu: Cand spun Itsy Bitsy mi se incalzeste sufletul

Ruxandra Rusan: „Cine spune ca dragostea dureaza doar trei ani?”

Mihai Dumitrescu: “Sa lucrezi la Itsy Bitsy este un mod de viata”

Daniel Paramanov: „Este locul unde ai libertate”

Simona Dragomir: „Incerc sa fiu o mama echilibrata”

Alex Zamfir: Ati facut o treaba grozava! Felicitari!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s