Simona Dragomir: “Incerc sa fiu o mama echilibrata”

De luni pana vineri, minunata Simona Dragomir ne ofera o pastila de sanatate prin emisiunea Traieste Sanatos cu Simona. La 13 ani de Itsy Bitsy, Simona povesteste despre ce inseamna pentru ea sa lucreze la radio si cum a ajutat-o aceasta experienta.  

Ce rezonanta se produce in sufletul tau cand pronunt “Itsy Bitsy FM”? Ce inseamna pentru tine faptul ca lucrezi la acest radio?

Ce inseamna? Ce simt? O mare, mare bucurie ca fac parte din aceasta echipa minunata. Au trecut deja 5 ani (nu stiu cand!) si ma simt din ce in ce mai bine. Vin cu drag si cu mare bucurie!

Itsy Bitsy FM a implinit 13 ani! Afla ce reprezinta acest radio si ce oameni iti fac ziua minunata! 

Ce provocari au existat in aceasta perioada?

Provocarile mele profesionale sunt aceleasi in fiecare zi: dorinta de a fi un bun realizator, dorinta de a avea mereu subiecte interesante discutate cu invitatii mei, cei mai buni medici, specialisti in domeniu, dorinta de a-i ajuta pe cei din jur cu un sfat, cu o informatie, atunci cand au nevoie.

De-a lungul timpului, Radio Itsy Bitsy FM a desfasurat multe proiecte si evenimente. Ce proiecte au fost mai aproape de sufletul tau?

In general, cam toate proiectele Itsy Bitsy sunt speciale, se simte pasiunea, sufletul pus de Nadia si de intreaga echipa. Insa petrecerile de 1 Iunie cred ca raman preferatele mele.

Prin ce elemente consideri ca se diferentiaza pe piata Itsy Bitsy FM?

Itsy Bitsy FM ramane singurul radio pentru copii si parinti. Itsy Bitsy este unic pe piata, prin calitatea programelor oferite. Ca vorbim de orele de emisie destinate copiilor, ca vorbim de programele pentru parinti sau pentru familie, ai mereu ce sa asculti. De aici si targetul special, format din oameni cu studii superioare, cu functii de conducere, cu putere de decizie si de cumparare. Consider ca este cel mai valoros target pe care un post de radio si-l poate dori!

Faptul ca lucrezi la Radio Itsy Bitsy FM te-a ajutat si pe plan personal?

Da, foarte mult. Faptul ca lucrez intr-un post de radio care se adreseaza familiei, intr-un post de radio in care mereu auzi vorbindu-se despre “bucurie in familie”, de “timp de calitate” petrecut cu ei mici, toate acestea m-au facut sa imi doresc sa fiu o mama mai buna pentru copiii mei Rebecca si Marc, o sotie mai buna pentru sotul meu, Rares, o fiica mai buna pentru mama mea draga. De dorit imi doresc, nu stiu insa si in ce masura am reusit sa fiu mai buna.

Ce model de parenting este mai aproape de sufletul tau?

Nu stiu daca ma ghidez dupa un anumit model. Incerc sa fiu o mama echilibrata, prietena, dar si autoritara, imi laud copiii atunci cand merita, dar ii si dojenesc atunci cand gresesc.

Ce greseli fac parintii in relatia cu cei mici?

Consider ca este o greseala sa crezi ca cel mic este o prelungire a ta si sa incerci sa realizezi prin el, tot ce nu ai realizat tu in viata. Adica tu visai sa ajungi, de exemplu, un medic celebru, nu ai ajuns si vrei cu orice chip ca cel mic sa urmeze Medicina, chiar daca nu are chemare spre asa ceva. Copilul trebuie ajutat sa isi descopere pasiunile si sa isi realizeze propriile dorinte.

Ce cuvinte ti-ai dori sa auzi mai des?

“Te rog”, “Multumesc”, “Imi pare rau”, “Te iubesc”.

Ce putere buna au oamenii de media si nu o folosesc?

Puterea de a vorbi despre lucrurile frumoase si despre oamenii minunati pe care ii avem. M-am cam saturat de goana acesta dupa senzational, doar de dragul audientei.

Ai un mesaj pentru echipa Itsy Bitsy FM la aniversarea de 13 ani?

Sa crestem exponential in audiente si sa ramanem aceeasi echipa minunata, sufletista si unita! La multi ani, dragul meu Itsy Bitsy FM ! La multi ani, dragii mei!

Citeste si alte interviuri cu oamenii din echipa Itsy Bitsy:   

Dora Ortelecan-Dumitrescu: ”Mi-as dori ca oamenii sa fie veseli”

Ruxandra Rusan: „Cine spune ca dragostea dureaza doar trei ani?”

Nadia si Felix Tataru, cofondatorii Itsy Bitsy: Impreuna suntem mai puternici! 

Alex Zamfir: Ati facut o treaba grozava! Felicitari!

Marius Constantinescu: „Oamenii din media au o uriasa responsabilitate”

Mihai Dumitrescu: „Sa lucrezi la Itsy Bitsy este un stil de viata” 

Violeta Mitescu: Cand spun Itsy Bitsy mi se incalzeste sufletul

Daniel Paramanov: „Este locul unde ai libertate”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s