Itsy Bitsy FM a implinit 13 ani! Afla ce reprezinta acest radio si ce oameni iti fac ziua minunata!

In urma cu 13 ani, Nadia si Felix Tataru au pus bazele proiectului Itsy Bitsy FM si au adus alaturi de ei oameni talentati si cu sufletul mare. De-a lungul timpului, la Itsy Bitsy FM au „crescut” multi oameni frumosi, iar acum, la ceas aniversar, o parte dintre cei care au contribuit la acest proiect (si au ramas aproape) au povestit despre parcursul lor profesional, viata de familie si ce reprezinta pentru ei acest radio.

Nadia si Felix Tataru, cofondatorii Itsy Bitsy FM: „Impreuna suntem puternici! Iubirea invinge”

In decembrie 2005, Nadia Tataru si Felix Tataru, parintii Mariei de 4 ani si Teodor de 2 ani, au infiintat primul radio pentru copii si parinti din Europa care emitea doar in Bucuresti. De atunci, prin “vocea” radioului multe proiecte educative au prins contur si au avut impact in societatea romaneasca, iar despre toate acestea i-am rugat pe cofondatorii acestui proiect sa ne povesteasca. Citeste aici

Marius Constantinescu: “Oamenii din media au o uriasa responsabilitate”

Realizatorul emisiunii “Happy Music”, Marius Constantinescu, ne-a oferit un interviu emotionant, plin de miez si sensibilitate, despre: copilarie, parenting si activitatea lui de-a lungul celor 4 ani la radio. Citeste aici.

Violeta Mitescu: „Cand spun Itsy Bitsy mi se incalzeste sufletul”

Cu sufletul plin de caldura, actrita Violeta Mitescu reuseste mereu sa-i implice pe cei mici, in cadrul emisiunilor pe care le realizeaza la radio Itsy Bitsy FM, in discutii interesante. Citeste aici.

Monica Popescu: “ Itsy Bitsy FM este diferit fata de orice radio”

Exuberanta si plina de viata, Monica Popescu, PR Manager la Radio ITSY BITSY, ne-a oferit un interviu despre provocarile pe care le-a avut atat pe plan profesional in aceasta perioada, cat si in calitate de mama pentru fetita ei de 11 ani. Citeste aici.

Simona Dragomir: “Incerc sa fiu o mama echilibrata”

De luni pana vineri, minunata Simona Dragomir ne ofera o pastila de sanatate prin emisiunea “Traieste Sanatos cu Simona”. Citeste aici.

Dora Ortelecan-Dumitrescu: ”Mi-as dori ca oamenii sa fie veseli”

Cu un palmares bogat pe plan profesional si o existenta pusa in slujba copiilor si a bucuriei, Dora Ortelecan-Dumitrescu este o persoana care construieste zilnic o lume fantastica pentru cei mici. De peste 20 de ani, Dora este actor-papusar la Teatrul “Tandarica”, voice-over pentru personajele de desene animate, iar de 13 ani este realizator de emisiune la Radio Itsy Bitsy FM. De-a lungul carierei, Dora a dat viata unor personaje celebre de teatru sau de desene animate precum: “Babe, cel mai curajos purcelus din lume”, sau “Jack” din “Jack si Vrejul de fasole”. Citeste aici.

Ruxandra Rusan: “Cine a spus ca dragostea dureaza doar trei ani?”

De luni pana vineri, Ruxandra Rusan discuta cu un invitat teme de interes pentru parinti. In timpul liber, realizatoarea emisiunii “Suna bine cu Ruxandra” se bucura de clipele pe care le petrece alaturi de Tudor, baiatul ei de 12 ani. Citeste aici.

Alex Zamfir: “Ati facut o treaba grozava! Felicitari!”

Din 2017, Alex Zamfir face parte din echipa Itsy Bitsy FM si este gazda emisiunii „Tati in dialog”. Pe plan personal, Alex este tatal lui Mark, sotul Iuliei, blogger la celmaibuntata.ro si membru in echipa #4dads. Citeste aici.

Daniel Paramanov: “Este locul unde ai libertate”

Daniel Paramanov este de 13 ani Director Comercial la radio Itsy Bitsy, tata minunat pentru un baietel de 3 ani si, cat de curand, al doilea copil ii va intregi familia. Citeste aici.

Mihai Dumitrescu: „Sa lucrezi la Itsy Bitsy este un mod de viata”
Lumea Itsy Bitsy nu ar fi existat, asa cum o cunoastem noi, daca Mihai Dumitrescu (Lect. univ.dr. U.N.A.T.C.) nu ii dadea viata. „Domnul profesor” este, totodata, Director de programe la Itsy Bitsy FM si actor la Teatrul Tandarica. Citeste aici.

Crina Zvoboda: „Sa fac radio era un vis al meu!”

Crina Zvoboda a descoperit ventrilocia in urma cu sapte ani si de atunci nu s-a mai oprit. Adora aceasta arta, adora sa fie ventriloc si vrea sa devina din ce in ce mai buna. Crina pune insa multa pasiune si in proiectele pe care le realizeaza la Itsy Bitsy FM. Citeste aici.

Sibille Gasser: Itsy Bitsy inseamna creativitate, implicare si emotie

Sibille Gasser e mai mereu plina de energie, optimism si idei excelente. Dupa multi ani petrecuti in domeniul ONG, Sibille a gasit la Itsy Bitsy locul in care isi poate exprima personalitatea in calitate de manager de vanzari.

La multi ani, Itsy Bitsy!

Autor: Magda Campeanu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s