S-a deschis Targul ,,Poveste de Craciun” la Opera Comica pentru Copii

La Opera Comica pentru Copii s-a deschis Targul „Poveste de Craciun” – cel mai asteptat targ al sarbatorilor de iarna!

Targul se intinde anul acesta pe o suprafata de aproape 8.000 de metri patrati, unde cei mici sunt asteptati alaturi de familiile lor sa descopere Patinoarul Copiilor, Curtea Renilor, Caruselul cu jucarii, Derdelusul OCC sau Taramul Oamenilor de Zapada.

In fiecare zi de targ, copiii au ocazia sa participe si la atelierele spiridusilor, unde pot picta personaje sau pot confectiona globuri, coronite, jucarii de plus, stele de hartie, felicitari sau ornamente traditionale de Craciun.

Atmosfera de sarbatoare e intregita de colindele și cantecele de sarbatori interpretate de sute de copii din Programul National Cantus Mundi, dar si de brazii impodobiti si de mancarurile traditionale de sezon puse la dispozitia tuturor vizitatorilor.

Atras de toate activitatile de la Targ, Mos Craciun poposeste in curtea Operei Comice in fiecare zi, pana pe 22 decembrie, sa-i intalneasca pe cei mici!

Targul „Poveste de Craciun” va fi deschis de luni pana vineri, intre orele 16:00 – 21:30, iar sambata și duminica intre orele 10:00 – 22:00. Intrarea la targ este libera, insa accesul la unele dintre obiective se face pe baza tichetelor care pot fi achizitionate de la punctele de informare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s