Ce sunt visele?

Visul este activitate mentala care se intampla in timpul somnului, mai ales in partea superficiala a somnului. Uneori il tinem minte, alteori nu, pentru ca in timp ce visam sistemul chimic al memoriei este blocat. Daca ne trezim in timpul visului atunci putem sa ne amintim ce visam.

Copiii au frecvent cosmaruri dupa varsta de 3 ani, pentru ca imaginatia lor se dezvolta. Pana la aceasta varsta ei viseaza doar ce li se intampla. Pentru a nu avea cosmaruri e bine sa evitam consumul de cafea, ciocolata si sa nu amanam foarte mult ora de culcare.

Mona Ciurezu, psiholog specialist in somnul copilului, ne explica ce inseamna visele si cum sa evitam cosmarurile, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s