Fabrica Supershow – o experienta de neuitat

Pe 2 aprilie, Fabrica de Experimente vino la „Fabrica Supershow” pentru a lua parte la o exeprienta de neuitat alaturi de copilul tau!

Va fi un super eveniment, un show pentru cei mici si cei mari, in care experimentele se imbina cu distractia si voia buna.

Primul show de experimente dedicat copiilor (6-14 ani) si parintilor va avea loc la The Ark, Strada Uranus 150, la ora 11:00. Vom descoperi cat de fascinanta poate fi stiinta si ne vom juca cu kit-ul „#1WOW, ce cool e apa”.

„Fabrica Supershow” da startul celei mai noi campanii marca Fabrica de Evenimente, „Superparinții”, prin care se promoveaza importanta relatiei parinte-copil si se valorifica prin diferitele evenimente. Scopul lor este de a arata ca un „Superparinte” este implicat, devotat si doreste sa petreaca timp de calitate cu copilul lui.

Taxa de inscriere pentru perechea copil-parinte va fi de 50 de lei. Pentru a va inscrie la eveniment, accesati formularul de inscriere: https://docs.google.com/forms/d/1IQiU5Ard59p_zhmKaFzYClX2a1EorUbyexMYrHTn3cc/edit

Mai multe detalii despre eveniment aflati accesand: https://www.facebook.com/events/637447879780858/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s