Back to school cu SuperEroii Itsy Bitsy!

Copiii și părinții ascultă Radio Itsy Bitsy pentru un start bun în noul an școlar!

Noul an școlar se apropie cu pași repezi, iar dacă ești părinte cu siguranță ai început să-ti faci, cel puțin în minte, lista cu lucrurile necesare copilului la început de școală sau de grădiniță.

De obicei, de pe lista de cumpărături de început de an școlar nu lipsesc ghiozdanul, rechizitele, haine și încălțăminte noi, echipamente și accesorii de tot felul. Insă tu și copilul tău sunteți cu adevărat pregătiți pentru grădiniță sau școală?

După câteva luni bune de vacanță, cu un program mult mai liber și mai flexibil față de cel din timpul anului școlar, programul întregii familii se va schimba din nou, ora de culcare și cea de trezire se vor modifica și ele, iar reîntâlnirea sau întâlnirea pentru prima dată cu colegi și profesori noi e posibil să ne stârnească, nouă și mai ales copiilor, o mulțime de emoții amestecate, de la entuziasm și curiozitate la teamă sau chiar anxietate.

Un copil are nevoie de mai mult decât de un ghiozdan plin cu de toate, are nevoie de superputeri interioare!

Pentru a-i ajuta să înceapă școala cu bine, SuperEroii Itsy Bitsy vin în sprijinul copiilor activându-le puterile interioare: curajul, prietenia, bucuria, creativitatea, bunătatea și energia!

Ascultând programele Radio Itsy Bitsy și intrând în direct cu eroii lor preferați – Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi – copiii își activează puterile și își dau seama că sunt echipați cu tot ce au nevoie pentru a păși încrezători și plini de curiozitate în noul an școlar.

Iar pe tine, dragă parinte, te invităm sa descoperi, în articolele de mai jos, informații care te vor ajuta să îți organizezi cât mai bine pregătirile și îți vor activa încrederea că noul an școlar va începe bine pentru întreaga familie:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s