De ce sa facem un consult oftalmologic la inceput de an scolar

De ce sa facem un consult oftalmologic la inceput de an scolar

Chiar daca i-ai mai facut copilului tau un consult oftalmologic, cu ani in urma, este bine sa il repeti si acum, la inceput de an scolar. La Traieste Sanatos cu Simona, iti spunem de ce.

Pentru a putea participa activ la ore, pentru a se adapta printre colegii lui si pentru a putea sa faca performanta in orice domeniu isi alege, copilul are nevoie de o vedere buna.

Poate ca iti inchipui ca piciul tau are o vedere buna, pentru ca i-ai facut un control in urma cu 2-3 ani. Poate crezi ca nu mai e nevoie de un consult oftalmologic, de vreme ce deja poarta ochelari. In ambele cazuri, este nevoie de un nou control. Dioptriile se schimba in timp, asa ca este bine sa iti duci copilul periodic la un consult oftalmologic.

Despre cum decurge o vizita a copiilor la oftalmolog ne spune acum dr. Carmen Dragne.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador aliniat


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s