9 ani de bucurie in familie cu Itsy Bitsy FM

La multi ani, Itsy Bitsy FM! De 9 ani, Radio Itsy Bitsy aduce mereu noi motive de bucurie in familie, prin programe educative si distractive, muzica si tips & tricks!

Fiecare an care a trecut pentru familia Itsy Bitsy a fost motivat de dorinta de a aduce bucurie in familiile ascultatorilor. Chiar daca publicul de astazi este diferit fata de cel din 2005, cand vorbim despre motive de bucurie in familie, sentimentele sunt la fel de pure si au legatura cu o viata traita frumos alaturi de cei dragi. Itsy Bitsy vrea ca si in urmatorii 9 ani sa tina familia aproape, cu multe motive de bucurie!

Pentru a inspira parintii din toata tara, sarbatoarea Itsy Bitsy din aceste zile aduna motive de bucurie de la ascultatori. Rolurile se schimba acum si ascultatorii construiesc o lista lunga de idei, destule cat sa scrii o carte despre cum poti avea bucurie in familie, zi de zi.

Prietenii nostri dragi ne impartasesc si ei din secretele lor de bucurie in familie, la zi de sarbatoare:

„Am invatat de la oameni trecuti prin incercarile vietii sa ma bucur de fiecare secunda de pace in care am norocul sa imi vad copilul crescand frumos. Cred ca bucuria o simti cand stii sa ii privesti pe cei dragi cu recunostinta, nu ca pe niste oameni de la care vrei mereu ceva. Mi-as dori sa fim o mare familie pe Pamant, care se bucura de darurile vietii, in fiecare zi”, spune Andreea Marin la ceas de sarbatoare Itsy Bitsy.

“In familia noastra, cel mai mare motiv de bucurie e zambetul lui Vlad, baietelul nostru de 9 luni. Ca sa il obtinem, eu si sotul meu dam de multe ori in mintea copiilor si dansam ca nebunii, ne maimutarim in fel si chip aratandu-i intr-o mie de feluri cat il iubim. Astfel de << secvente >> in 3 personaje sunt motivele mele de bucurie, caci simt ca suntem uniti cu adevarat”, povesteste tanara actrita Dana Rogoz.

Pentru noi, bucuria in familie inseamna zambetele zilnice daruite de comorile noastre Rebecca si Marc, dragostea noastra, fiecare clipa petrecuta in familie”, ne-au spus Simona si Rares Dragomir, realizatorii emisiunii „Mamma Mia„.

Greu de crezut, dar momentele simple de viata sunt secretul bucuriei in familie si ascultatorii Itsy Bitsy FM vorbesc deja cu placere la radio despre primii pasi ai copilului, despre joaca in familie si mersul pe jos impreuna prin zapada.

La 9 ani de radio Itsy Bitsy, realizatorii emisiunilor “Dimineata in familie”, “Mamma mia”, “Joc in familie” si “Salveaz-o pe Alba ca Zapada” aduna motive de bucurie, asa cum o traiesc oamenii frumosi din familiile romanesti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s