Copiii se pot intalni cu doi dintre renii lui Mos Craciun!

In apropierea Craciunului, copiii se pot intalni cu doi dintre renii lui Mos Craciun, Rudolf si Blitzen, la Scoala Gimnaziala Step by Step din Bucuresti!

Scoala Gimnaziala Step by Step din Capitala (Strada Cezar Bolliac, Nr.42, Sector 3) organizeaza pe 7 decembrie, intre orele 11.00 si 13.00, in premiera, un eveniment inedit de Craciun cu reni adevarati. Sunt asteptati parintii si copiii care vor sa-i scrie o scrisoare lui Mos Craciun si sa se fotografieze cu renii sai.

Intrarea este libera, in baza inregistrarii prealabile pe adresa office@scoalastepbystep.ro si in limita locurilor disponibile.

Renii lui Mos Craciun se vor afla in curtea scolii, alaturi de o sanie de gala, exact ca in Laponia! Alaturi de reni va fi un Spiridus care ii va invita pe copii sa ii scrie Mosului. In clasele de la parterul scolii vor fi bomboane, instrumente de scris si decoratiuni de Craciun, pe care cei mici le vor putea folosi in mod creativ pentru decorarea fiecarei scrisori!

Metoda de educatie alternativa Step by Step are in centru principiul ca fiecare copil sa fie educat pentru a reusi in viata pe toate planurile – nu doar profesional si academic, ci si emotional si social.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s