Daruieste o speranta!

Tycoon Communication lanseaza campania sociala Daruieste o speranta, in favoarea Centrului Educational Sfanta Faustina din Bucuresti.

Scopul acestei campanii este abaterea indiferentei fata de copiii care sufera de maladii grave sau maladii in faze terminale si atragerea de sustinatori. Agentia isi propune sa garanteze copiilor care frecventeaza centrul, toate conditiile necesare pentru buna desfasurare a activitatii si doreste sa dea glas acestor copii care de cele mai multe ori devin ‘’invizibili’’ sau sunt uitati.

Prin lansarea acestei campanii, Tycoon Communication invita companiile private, institutiile publice si societatea civila la participare si la sustinerea Centrul Educational Sfanta Faustina.

Au acceptat provocarea si s-au alaturat campaniei Daruieste o speranta Goodwill Ambassadors precum: Maria Ligor – Ambasador al Romaniei in Canada, Irina Wagner – Antreprenor Wagner Arte Frumoase si Povesti, Madalina Pasol – Pianist concertist international, Dragos Stemate – Actor, Violeta Roman Moisa – Marketing Manager Nikon Romania,Cristina Chiriac – Ambasador antreprenoriat, Madalina Turza – Femeia Anului Avantaje pentru social, Gabriella Pascaru Bisi – Specialist comunicare, Anne Marie Parlog – Antreprenor Morgan La Dud si eleva Diana Badila.

Pe data de 16 Decembrie va avea loc evenimentul Craciun cu zane si povesti, un eveniment care doreste sa daruiasca copiilor o zi de bucurie alaturi de Ambasadorii campaniei care vor gati pentru cei mici, le vor servi masa festiva si vor impodobi bradul. Acestui eveniment s-a alaturat si pianistul Madalina Pasol, Institutul de Arte care va sustine un recital de colinde.

Pentru a afla cum poti contribui la campania Daruieste o speranta, intra aici.

Centrul Educational Sfanta Faustina (B-dul C-tin Brâncoveanu nr. 20, Sector 4, in incinta curtii din spatele spitalului Marie Curie) este singurul centru din Bucuresti unde copii suferinzi sunt tinuti aproape de educatie si de copilarie.

O echipa de profesori, invatatori si voluntari se ocupa de educatia copiilor si tinerilor care necesita tratamente speciale, copii care sufera de boli foarte grave, precum si de boli in faze terminale, sa ramana aproape de educatie si de copilarie.

Astfel, copii spitalizati la Marie Curie, vin in centrul educational dupa tratamente, pentru cursuri intensive la nivelul ciclului primar, gimnazial si liceal, limba germana, engleza, franceza, matematica, fizica, ateliere de creatie, informatica si, nu in ultimul rand, momente de joaca, intr-o camera special amenajata pentru copii cu varsta prescolara.

La inceputul lunii februarie 2014, va avea loc un eveniment caritabil cu scopul de a strange fonduri care sunt necesare achizitionarii de proteze speciale. Amfitrioni ai evenimnetului vor fi Gabriella Pascaru Bisi si Cristian Nicolae.

sursa foto: Facebook Centrul Educational Sfanta Faustina


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s