Filmele lunii Decembrie

La final de an, cinematografele ne aduc filme noi, de vazut cu toata familia de Sarbatori! Si, te asigur ca, printre filmele lunii decembrie, se regasesc o multime de surprize!

Daca nu ai planuri de plecare in vacanta de iarna, ce zici de o iesire la cinema? In luna decembrie, copiii sunt privilegiati, cu filme ce aduna toata familia la un loc!

  • Paddington

Premiera: 05 decembrie

Paddington este povestea amuzanta a unui ursulet venit din jungla peruviana tocmai in Londra, in cautarea unui camin, avand un biletel prins la guler, pe care scrie: „Va rog, aveti grija de acest ursulet. Va multumesc.” Norocul ii surade si Paddington este adoptat de familia Brown.

Insa, lucrurile nu merg ca pe roate pentru ursulet, acesta fiind urmarit pentru a fi pus ca exponat in muzeu. Cum va scapa dragutul personaj?

  • Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri (The Hobbit: The Battle of the Five Armies)

Premiera: 19 decembrie

Dintre filmele lunii decembrie, ultima parte din trilogia Hobbitul a regizorului Peter Jackson este, cu siguranta, cea mai asteptata!

Bilbo, Thorin si gnomii au reusit sa il starneasca pe Smaug din barlogul sau din Erebor. Vor reusi ei oare sa il invinga pe dragon o data pentru totdeauna?

Hobbitul este un film perfect de vazut cu toata familia, plin de aventuri si emotii, rasete si momente dragi!

  • Night at the Museum: Secret of the Tomb

Premiera: 26 decembrie

Dupa Craciun, copiii si parintii se pot bucura de o aventura pe cinste, cu cel mai recent film din seria „O noapte la muzeu”. De data asta, actiunea se petrece in celebrul British Museum din Londra.

Din nou in lumina reflectoarelor, Larry (interpretat de Ben Stiller) are probleme cu un faraon din muzeu, readus la viata. Unul dintre personajele istorice care il va ajuta este presedintele Theodore Roosevelt (in unul dintre ultimele roluri ale lui Robin Williams).

Care sunt filmele lunii decembrie pe care vrei sa le vezi alaturi de cei dragi?

Autor articol: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy

sursa foto: freedigitalphotos.net


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s