1uniFEST – Petreceri interactive LIVE prin ZOOM cu Super Zapa

SuperEroii Itsy Bitsy aduc conectare autentica intre copii si parinti. Cu totii co-creem o lume plina de iubire.

Prietena copiilor, Super Zapa vorbeste cu ei despre orice. Totul insa are o abordare aparte, aceea a prieteniei, a lucrurilor facute in echipa, a ajutorului pe care il dam sau il cerem la nevoie. Energica, jucausa, optimista si tot timpul cu chef de distractie, SuperZapa are replica pentru orice oricand!

Super Zapa activeaza copiilor puterea interioara a prieteniei.

Familiile care vor sa se joace in direct cu SuperEroii Itsy si Bitsy si isi dau acordul GDPR pentru ca imaginea si vocea lor sa fie inregistrate, sunt invitate sa se inscrie la petrecere prin completarea datelor personale mai jos.

Conexiunea online va fi organizata folosind platforma gratuita ZOOM.

Conditii de participare:

1. E nevoie sa aveti un smartphone sau un calculator si soft ZOOM instalat gratuit. Link descarcare: https://zoom.us/support/download;
2. Veti primi e-mail de confirmare a inscrierii;
3. Ulterior veti primi un email cu link ZOOM pentru petrecere;
4. Cu 30 de minute inainte de ora inceperii petrecerii, va trebui sa intrati pe link si sa participati la intalnirea organizatorica, pentru verificarea tehnica si impartasirea regulilor de interactivitate online practicate in mediile Itsy Bitsy.

La o petrecere prin ZOOM cu SuperEroii Itsy Bitsy pot participa maxim 10 copii! 

Daca nu ati mai prins loc la aceaste petreceri, verifica daca gasesti un loc liber la o alta petrecere din cadrul 1uniFEST.

Petrece si impreuna cu Itsy si Bitsy, Spinner, Spark sau Dj Dodi!

De asemenea, familiile cu copii pot interactiona prin mesaje scrise in timp real, prin chat, la www.itsybitsy.ro/1unifest sau pe pagina de Facebook Itsy Bitsy. 

Inscrierile pentru aceasta petrecere s-au incheiat!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s