1uniFEST – Petreceri interactive LIVE prin ZOOM cu Dj Dodi

SuperEroii Itsy Bitsy aduc conectare autentica intre copii si parinti. Cu totii co-creem o lume plina de iubire.

Dj Dodi este supereroul care prin muzica si dans se conecteaza cu copiii de toate varstele. Energica si plina de viata intotdeauna, Dj Dodi reuseste sa lanseze cele mai distractive provocari prin care ii conduce pe copii spre emotii pozitive, prin muzica si dans. Dj Dodi activeaza copiilor puterea interioara a bucuriei.

Familiile care vor sa se joace in direct cu SuperEroii Itsy si Bitsy si isi dau acordul GDPR pentru ca imaginea si vocea lor sa fie inregistrate, sunt invitate sa se inscrie la petrecere prin completarea datelor personale mai jos.

Conexiunea online va fi organizata folosind platforma gratuita ZOOM.

Conditii de participare:

1. E nevoie sa aveti un smartphone sau un calculator si soft ZOOM instalat gratuit. Link descarcare: https://zoom.us/support/download;
2. Veti primi e-mail de confirmare a inscrierii;
3. Ulterior veti primi un email cu link ZOOM pentru petrecere;
4. Cu 30 de minute inainte de ora inceperii petrecerii, va trebui sa intrati pe link si sa participati la intalnirea organizatorica, pentru verificarea tehnica si impartasirea regulilor de interactivitate online practicate in mediile Itsy Bitsy.

La o petrecere prin ZOOM cu SuperEroii Itsy Bitsy pot participa maxim 10 copii! 

Daca nu ati mai prins loc la aceaste petreceri, verifica daca gasesti un loc liber la o alta petrecere din cadrul 1uniFEST.

Petrece si impreuna cu Super Zapa, Itsy si Bitsy, Spinner sau Spark!

De asemenea, familiile cu copii pot interactiona prin mesaje scrise in timp real, prin chat, la www.itsybitsy.ro/1unifest sau pe pagina de Facebook Itsy Bitsy. 

Inscrierile pentru aceasta petrecere s-au incheiat!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s