1uniFEST – Petreceri interactive LIVE prin ZOOM cu Spark

SuperEroii Itsy Bitsy aduc conectare autentica intre copii si parinti. Cu totii co-creem o lume plina de iubire.

Spark este un supererou ecologist, care iubeste animalele, plantele si tot ce ne inconjoara. Spark ne inspira pe toti sa ne purtam cu bunatate unii fata de altii, sa ocrotim animalele si natura, sa colectam deseurile selectiv si sa reciclam, sa ne implicam in protejarea planetei. O mare iubitoare de natura, mers descult prin iarba si imbratisat copaci.

Ii place sa hoinareasca prin natura si sa se joace cu copiii, implicandu-i in diverse jocuri de reciclare creativa.  Spark activeaza copiilor puterea interioara a bunatatii.

Familiile care vor sa se joace in direct cu SuperEroii Itsy si Bitsy si isi dau acordul GDPR pentru ca imaginea si vocea lor sa fie inregistrate, sunt invitate sa se inscrie la petrecere prin completarea datelor personale mai jos.

Conexiunea online va fi organizata folosind platforma gratuita ZOOM.

Conditii de participare:

1. E nevoie sa aveti un smartphone sau un calculator si soft ZOOM instalat gratuit. Link descarcare: https://zoom.us/support/download;
2. Veti primi e-mail de confirmare a inscrierii;
3. Ulterior veti primi un email cu link ZOOM pentru petrecere;
4. Cu 30 de minute inainte de ora inceperii petrecerii, va trebui sa intrati pe link si sa participati la intalnirea organizatorica, pentru verificarea tehnica si impartasirea regulilor de interactivitate online practicate in mediile Itsy Bitsy.

La o petrecere prin ZOOM cu SuperEroii Itsy Bitsy pot participa maxim 10 copii! 

Daca nu ati mai prins loc la aceaste petreceri, verifica daca gasesti un loc liber la o alta petrecere din cadrul 1uniFEST.

Petrece si impreuna cu Super Zapa, Itsy si Bitsy, Spinner sau Dj Dodi !

De asemenea, familiile cu copii pot interactiona prin mesaje scrise in timp real, prin chat, la www.itsybitsy.ro/1unifest sau pe pagina de Facebook Itsy Bitsy. 

Inscrie-ti copilul acum:

Inscrierile pentru aceasta petrecere s-au incheiat!


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s