1uniFEST – Petreceri interactive LIVE prin ZOOM cu Itsy si Bitsy

SuperEroii Itsy Bitsy aduc conectare autentica intre copii si parinti. Cu totii co-creem o lume plina de iubire.

Spiritul Bun sa iti lumineze sufletul! Spiritul Bun sa iti lumineze mintea! Itsy si Bitsy sunt doi copii extraterestri au creat radioul Itsy Bitsy.

Itsy iubeste muzica, dansul, pictura, desenul, cartile, filmele, artele, jocurile, jucariile si animalele. Este foarte cocheta, ca orice fetita si vede câte ceva frumos in orice lucru pe care il spun copiii. Itsy activeaza copiilor puterea interioara a creativitatii.

Bitsy iubeste ciocozolata, sportul, surprizele, glumele, muzica si dansul, masinile, jocurile, filmele si jocurile lego. Este amuzant si rade mult, dar asta ati vazut deja la radio si pe live-urile de pe pagina de Facebook Itsy Bitsy. Este spontan, curios si nazdravan, ca orice baietel. Adora neprevazutul si improvizatia! Bitsy activeaza copiilor puterea interioara a curajului.

 

Familiile care vor sa se joace in direct cu SuperEroii Itsy si Bitsy si isi dau acordul GDPR pentru ca imaginea si vocea lor sa fie inregistrate, sunt invitate sa se inscrie la petrecere prin completarea datelor personale mai jos!

Conexiunea online va fi organizata folosind platforma gratuita ZOOM.

Conditii de participare:

1. E nevoie sa aveti un smartphone sau un calculator si soft ZOOM instalat gratuit. Link descarcare: https://zoom.us/support/download;
2. Veti primi e-mail de confirmare a inscrierii;
3. Ulterior veti primi un email cu link ZOOM pentru petrecere;
4. Cu 30 de minute inainte de ora inceperii petrecerii, va trebui sa intrati pe link si sa participati la intalnirea organizatorica, pentru verificarea tehnica si impartasirea regulilor de interactivitate online practicate in mediile Itsy Bitsy.

La o petrecere prin ZOOM cu SuperEroii Itsy Bitsy pot participa maxim 10 copii! 

Daca nu ati mai prins loc la aceaste petreceri, verifica daca gasesti un loc liber la o alta petrecere din cadrul 1uniFEST.

Petrece si impreuna cu Super Zapa, Spark, Spinner sau Dj Dodi !

De asemenea, familiile cu copii pot interactiona prin mesaje scrise in timp real, prin chat, la www.itsybitsy.ro/1unifest sau pe pagina de Facebook Itsy Bitsy. 

Inscrierile pentru aceasta petrecere s-au incheiat!

Te poti inscrie la celelalte petreceri, cu Super ZapaSparkSpinner sau Dj Dodi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s