Provocarea #24MicaTzopaiala inlocuieste evenimentul sportiv caritabil Marea Tzopaiala

Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria lanseaza o provocare inedita in online pentru a strange fonduri pentru educatia a 200 de copii din familii vulnerabile.

Provocarea ia startul duminica, 24 mai, atunci cand ar fi trebuit sa aiba loc cea de-a IV-a editie a evenimentului sportiv caritabil Marea Tzopaiala, anulat in contextul restrictiilor impuse de pandemia COVID-19, si va continua atata vreme cat obiectivul de strangere de fonduri este atins.

Prin aceasta provocare, Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria isi propune sa stranga 24.000 EUR din 12.000 de SMS-uri trimise de catre participanti.

“Din cauza problemelor financiare cu care se confrunta toate companiile care sponsorizau in mod obisnuit cauzele fundatiei, ne vedem obligati sa ne intoarcem privirea catre comunitate si sa cerem ajutorul pentru semenii nostri care se afla intr-o situatie mai putin fericita. scoala s-a oprit si sunt copii pentru care continuarea educatiei in mediul online nu poate fi o optiune, fiindca nu au nici macar un telefon cu butoane sau curent electric acasa. Copiii din centrele noastre educationale (Baneasa si Clinceni) au nevoie sa fie sustinuti sa treaca cu bine peste vara, sa recupereze lectiile pierdute si sa fie pregatiti pentru, speram noi, o reintoarcere la scoala reala din septembrie. Ceea ce ne dorim de fapt este sa-i sustinem in continuare pe acesti copii sa creada mai departe in visele lor!” a declarat Cristiana Mateoiu, Director Executiv al Fundatiei.

In ce consta provocarea #24MicaTzopaiala:

Aceasta consta in realizarea unei scurte filmari a unei activitati sportive cu 24 de repetari si postarea ei pe canalele de social media, impreuna cu hashtag-ul #24micatzopaiala, dar nu inainte de a DONA 2 eur/lunar prin SMS la 8844 cu cuvantul VISE.

Participantii pot alerga 2,4 km sau 24 km, pot face 24 sarituri cu coarda sau orice altceva prefera. Sau pot pur si simplu sa faca un gif sau boomerang in timp ce sar cat mai sus.

Pentru succesul campaniei de strangere de fonduri este important ca cei care accepta provocarea sa dea mai departe leapsa catre 3 prieteni, pentru ca acestia sa faca acelasi lucru si pentru a dona catre cauza fundatiei.

Idei de provocari sportive legate de numarul 24 sau 2.4 pot fi gasite pe website-ul fundatiei, pe pagina de Facebook, Instagram si TikTok, dar si urmarind hashtag-ul #24micatzopaiala, unde se vor regasi si video-uri cu provocari realizate de vedete si persoane publice care au intrat deja in joc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s