Felix si Nadia Tataru

Liderii anului 2018 au fost premiati la Gala Itsy Bitsy

Itsy Bitsy FM aduce recunoastere si sustinere liderilor care reusesc sa schimbe in bine viata copiilor. Oamenii care au stat in spatele celor mai apreciate 28 de proiecte caritabile, de tehnologie, sport, lectura, muzica, sanatate, programe pentru profesori, jurnalism, social media sau eco educatie au fost aplaudati la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi de comunitatea creata in jurul singurului radio pentru copii si parinti.

Liderii anului 2018 la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi

Cei 10 lideri ai anului 2018, care au urcat pe scena pentru a primi cate un Trofeu „Lideri pentru Liderasi” sunt:

Liderii anului 2018 in actiuni caritabile: CARMEN USCATU si OANA GHEORGHIU, pentru proiectele Asociatiei “Daruieste Viata”, „Bursa de fericire” si „Noi facem un spital”. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii Ana Raluca Chisu (Asociatia KinetoBebe) si Mihalea Nabar (World Vision Romania). Citeste despre Liderii anului 2018 in Actiuni Caritabile aici.

Carmen Uscatu si Cristina Gheorghe
Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu; Foto: Cristina Nichitus Roncea

Liderul anului 2018 in jurnalism in educatie: RALUCA PANTAZI, pentru proiectul “EduPedu.ro”. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii: Georgiana Ilie de la Scoala9 si Ana-Maria Predila de la Media10. Citeste despre Liderii anului 2018 in Jurnalism in Educatie aici.

Raluca Pantazi si Madalina Belu
Raluca Pantazi si Madalina Belu; Foto: Cristina Nichitus Roncea

Liderul anului 2018 in programe pentru profesori: CRISTINA GHEORGHE, pentru proiectul “SuperTeach” care cuprinde conferinte si workshop-uri “Mentalitate deschisa in educatie”. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii Silvia Toth (AVE Romania) si Valentina Secara (Conferinta de Educatie Timpurie). Citeste despre Liderii anului 2018 in Programe pentru Profesori aici.

Cristina Gheorghe
Cristina Gheorghe; Foto: Cristina Nichitus Roncea

Liderul anului 2018 in educatie prin lectura: BIANCA MEREUTA, pentru comunitatea online „Ce le citim copiilor” si cea mai mare biblioteca privata pentru copii, din tara. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii Amelia Gheorghita (sotron, Festivalul Copilariei) si Iren Arsene (Festivalul Narativ). Citeste despre Liderii anului 2018 in Educatie prin Lectura aici.

Bianca Mereuta
Bianca Mereuta; Foto: Cristina Nichitus Roncea

Liderul anului 2018 in educatie prin tehnologie: MARIUCA TALPES, pentru produsele marca Intuitext. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii Bogdan Ionescu (Lexy), Mihaela si Valeriu Giurgiulescu (InfomediaPro). Citeste despre Liderii anului 2018 in Educatie prin Tehnologie aici.

Mariuca Talpes
Mariuca Talpes; Foto: Cristina Nichitus Roncea

Liderul anului 2018 in muzica pentru copii: DANA NALBARU, care prin compozitiile sale a reusit sa ajunga atat la inimile copiilor cat si la cele ale parintilor. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii Eduard Petru Jighirgiu si Nathalie Luca. Citeste despre Liderii anului 2018 in Muzica pentru Copii aici.

Dana Nalbaru
Dana Nalbaru; Foto: Cristina Nichitus Roncea

Liderul anului 2018 in sanatate pentru copii: Dr. ANA CULCER, pentru o viata in slujba medicinei si ingrijirii copiilor. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii: Dr. Raluca Teleanu si Dr. Catalin Cirstoveanu. Citeste despre Liderii anului 2018 in Sanatate pentru Copii aici.

Dr. Ana Culcer
Dr. Ana Culcer; Foto: Cristina Nichitus Roncea

Leadership in eco-educatie: KAUFLAND ROMANIA, pentru sustinerea proiectelor sociale ce vizeaza protectia mediului inconjurator, educatia ecologica si implicarea comunitatii in aceste directii.  Citeste despre Liderul anului in Eco-Educatie aici. 

Kaufland Romania
Kaufland Romania; Foto: Cristina Nichitus Roncea

Liderul anului 2018 in social media: ROBERT DIACONEASA, pentru proiectul “Amintiri din Copilarie” – singurul vlog caritabil din Romania. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii: Ana Nicolescu (Digital Parents Talks) si Sofia Frunza (Modern Dad’s Challenges). Citeste despre Liderii anului 2018 in Social Media aici.

Liderul anului 2018 in proiecte sportive: NADIA COMANECI, pentru toate actiunile demarate prin intermediul Fundatiei Nadia Comaneci. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii Ion tiriac si Victor Hanescu. Citeste despre Liderii anului 2018 in Proiecte Sportive aici.

„Primele persoane care influenteaza viata unui copil sunt parintii sai, iar mai apoi sunt cei care il educa si modelele din societate. Cu cat acesti oameni sunt niste lideri de valoare, cu atat copiii vor avea sansa sa devina si ei la fel. Copiii, liderasii de azi (cum imi place sa le spun), au nevoie de un mediu propice dezvoltarii lor, ca lideri de maine.”, Nadia Tataru, cofondatoare si directoare Itsy Bitsy FM.

A patra editie a Galei Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi s-a desfasurat la castelul din inima capitalei – Le Chateau si a adunat peste 300 de personalitati din domeniul educatiei, cresterii si ingrijirii copiilor, precum si reprezentanti ai statului implicati in activitati pentru bunastarea copiilor.

Ei si-au exprimat dorinta de a actiona impreuna mai departe, in toate aspectele ce tin de viata copiilor, pentru ca acestia sa se dezvolte armonios si sa devina liderii de maine.

Mai multe poze de la Gala Itsy Bitsy gasesti pe pagina de Facebook Itsy Bitsy si pe contul de Instagram @itsybitsyfm.

Multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa organizam cea de-a patra editie a Galei Itsy Bitsy: Le Chateau – Castelul din inima Capitalei, SwitchMORN Coffee, Floria, Candy Brandy, Via Viticola, Cristina Nichitus-Photo Studio – fotograf oficial Itsy Bitsy FM. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s