Gala Itsy Bitsy: Liderii anului 2018 in Jurnalism in Educatie

Itsy Bitsy premiaza antreprenorii si expertii care militeaza si promoveaza solutii pentru ca viitorii lideri sa aiba parte de o educatie mai buna, de profesori dedicati si de metode inedite de predare. Ii sustinem si recunoastem meritele celor care se implica cel mai mult in sustinerea schimbarilor in bine in invatamantul romanesc.

Liderii anului 2018 in jurnalism in educatie sunt urmatorii:

Georgiana Ilie

Georgiana Ilie este trainer de storytelling si lucreaza in presa si in sectorul civil de aproape 20 de ani. De-a lungul timpului a scris despre diferite subiecte, de la demografie si imbatranirea populatiei la cultura, sanatate si servicii de urgenta.

Experienta in jurnalism a ajutat-o pe Georgiana ca in vara anului 2018 sa lanseze proiectul editorial „Scoala9„, o publicatie jurnalistica dedicata educatiei preuniversitare, pe care o coordoneaza in calitate de redactor-sef.

Raluca Pantazi

Raluca Pantazi este un jurnalist, care timp de 9 ani a semnat unele dintre cele mai importante anchete din educatie la Hotnews.ro. In octombrie 2018 s-a lansat EduPedu.ro, o platforma dedicata exclusiv informatiilor prin educatie si cercetare, care publica analize, investigatii, opinii si informatii exclusive din educatie, acoperind astfel un gol mare din presa romaneasca

„Am lansat Edupedu in octombrie 2018, ca sa aducem la lumina informatiile esentiale din educatie si cercetare. Un sistem care nu pune niciodata copiii pe primul plan, care isi saboteaza profesorii si cercetatorii, are nevoie ca sa fie contrabalansat de presa independenta. Sustinerea voastra este importanta pentru a reusi sa prezentam mai departe umbrele, dar si exemplele de reusita din tara si strainatate.” , explica Raluca Pantazi.

Ana-Maria Predila

Ana-Maria Predila este o jurnalista tanara, dar plina de energie. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii din Craiova si are studii in comunicare si jurnalism la Université Lille 3 France.

In 2018, Ana-Maria a decis ca este nevoie de un ziar de educatie in Oltenia. Astfel a lansat in septembrie 2018 ziarul online Media10, alaturi de colegul ei Alexandru Radu-Mic.

Media10 este primul ziar de educatie din Oltenia, un ziar dedicat proiectelor educationale, reportajelor si stirilor din invatamant nationale si locale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s