Recomandarile GOKID in Bucuresti, pentru weekendul 2-3 februarie

GoKid ne ofera si in acest weekend o multime de recomandari de evenimente la care putem participa impreuna cu familia:

SAMBATA | 2 FEBRUARIE 2019

  • Muzeul Hartilor ne propune atelierul pentru copii de 5-8 ani ”Masca din Coreea”, primul popas cultural si creativ dintr-un sir pe toate continentele, propus prin programul COLECTIA LUI APOLODOR. Privim carti postale din Coreea de Sud, cercetam o colectie de masti de teatru si invatam despre personajele teatrului coreean traditional. Ascultam aventurile unui liliac din Seul si istoria colectiei sale urbane. In ultima parte a atelierului, confectionam o carte postala.
  • Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 02 februarie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Forta vibratiilor este misterioasa si poate da nastere unor experiente si jocuri dintre cele mai surprinzatoare! Oare cum putem produce vibratiile? Dar sunetul, cum credeti ca il putem vedea? Haideti sa descoperim impreuna cea mai buna combinatie de joaca, socializare si invatare! Va asteptam cu drag si chef de distractie!
  • Pentru ca se apropie vacanta dintre semestrele scolare, la Institutul Francez din Bucuresti se organizeaza « Mini clubul de vacanta de iarna in limba franceza »! Copiii sunt asteptati zilnic in perioada 04 – 08 februarie cu numeroase activitati ludice si cursuri de limba franceza, alaturi de motanul Popesco!

DUMINICA | 3 FEBRUARIE 2019

  • Niciodata stiinta nu a fost mai distractiva de atat! Va asteptam cu mare bucurie la Experimentele Funny de la Laboratorul de Zambete cu Profesorul Crazy, inconjurati de veselie, sa descoperim si sa intelegem fenomene, reactii si formule magice! Profesorul Crazy, maestru in experimente, va fi costumat ca un om de stiinta (funny) al Laboratorului de Zambete.
  • Celebra poveste de Hans Christian Andersen, Hainele cele Noi ale Imparatului, a dat nastere unui spectacol plin de umor si invataminte la Teatrul Coquette. O poveste despre mandrie, linguseala, minciuna si adevar spusa cu maiestrie de Teatrul Coquette. Cand mandria este alimentata in mod constant, aceasta se dezvolta in prostie. Escrocii au in asta o mare participare. Linguseala se claseaza astfel in topul celor mai rele lucruri. Povestea cu o morala clara este construita pe placul celor mici, dar si pe al celor mari.

Poti descoperi o lista si mai lunga de recomandari pe gokid.ro!

 

 

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s