Filosofia scolii Step by Step

Alternativa Step by Step se desfasoara atat in scolile de stat, cat si in scolile private. Pentru a afla care sunt scolile respective putem accesa site-ul Step by Step si Inspectoratul Scolar al fiecarui sector sau judet.

Ceea ce difera fata de scolile clasice este metoda de invatare si de evaluare a copiilor. In scolile Step by Step nu exista nici note, nici calificative, insa parintele va sti care este evolutia copilului pas cu pas.

Parintii sunt partenerii elevului si a invatarorului. Ei contribuie la o buna relationare si la dezvoltarea armonioasa a copiilor alaturi de invatator.

Carmen Anghelescu, psiholog clinician, expert in dezvoltarea timpurie a copilului, ne explica ce se intampla in scolile Step by Step intr-o zi de scoala, la Meditatii pentru parinti cu Tily.


Nu rata! Reduceri de până la 80% la cărţi de parenting! Vezi oferta!
answear.ro

1 gând despre “Filosofia scolii Step by Step”

  1. Buna ziua
    Cred ca deosebit de Vital pt cei care asculta ItsyBitsy fm ar fi sa inteleaga ca se difuzeaza prea multa muzica americana[nonsens].Azi de dimineata am audiat pe mizerabilul Lou Bega – Mambo No. 5.[https://www.youtube.com/watch?v=EK_LN3XEcnw].Vizionati videoclipul si ganditi si dv.Este adecvat pt copilasii ingerasi care asculta acest Radio? Cei care amesteca Lumina cu Intunericul,minciunile cu adevarul ortodox,educatia traditionala cu modernisme ateiste…Iadul il va manca.

Lasă un răspuns