Familia Filimbut – Alaturi si la bine si la greu

Giulia Filimbut, o fetita vesela si plina de viata, a crescut cu Itsy Bitsy FM. Povestea ei si a tatalui sau este pe cat de frumoasa, pe atat de emotionanta.

S-ar putea sa o stiti deja pe Giulia, dupa vocea ei cristalina. A facut multe spoturi radio si, chiar si la varsta de 9 ani, inca ii suna pe Itsy si pe Bitsy sa se joace cu ei, in drum spre scoala. Nu ai cum sa nu o recunosti: vocea ei ca de clopotel debordeaza mereu de bucurie.

Ea a inceput sa ne asculte de la varsta de 2 ani, printr-o intamplare neobisnuita. Nemaiavand cu cine sa o lase acasa, tatal ei a decis sa o ia cu el in masina de serviciu. Asculta toata ziua radio, dansa, canta si suna la radio sa se joace.

„Va marturisesc ca am o copilarie fericita. De ce? Pai, ia ganditi-va cat de frumos poate fi sa ai prieteni alaturi de tine in fiecare zi”, ne povesteste ea.

Cand Giulia dormea, tatal ei, Iulian Filimbut, asculta Meditatii pentru parinti, emisiune care i-a fost un adevarat sprijin in cresterea fetitei sale

Giuliuta a fost prezenta la toate evenimentele Itsy Bitsy: a plantat primul ei copacel, alaturi de Itsy si Bitsy, la numai doi anisori, a dansat cu zizilonienii si a si participat la emisiuni.

„Am castigat nu doar prieteni pe Vecie, ci parte din Familia mea”, ne spune ea.

Spiritul bun sa iti lumineze sufletul, Giulia!


otter.ro

Lasă un răspuns