Familia Filimbut – Alaturi si la bine si la greu

Giulia Filimbut, o fetita vesela si plina de viata, a crescut cu Itsy Bitsy FM. Povestea ei si a tatalui sau este pe cat de frumoasa, pe atat de emotionanta.

S-ar putea sa o stiti deja pe Giulia, dupa vocea ei cristalina. A facut multe spoturi radio si, chiar si la varsta de 9 ani, inca ii suna pe Itsy si pe Bitsy sa se joace cu ei, in drum spre scoala. Nu ai cum sa nu o recunosti: vocea ei ca de clopotel debordeaza mereu de bucurie.

Ea a inceput sa ne asculte de la varsta de 2 ani, printr-o intamplare neobisnuita. Nemaiavand cu cine sa o lase acasa, tatal ei a decis sa o ia cu el in masina de serviciu. Asculta toata ziua radio, dansa, canta si suna la radio sa se joace.

„Va marturisesc ca am o copilarie fericita. De ce? Pai, ia ganditi-va cat de frumos poate fi sa ai prieteni alaturi de tine in fiecare zi”, ne povesteste ea.

Cand Giulia dormea, tatal ei, Iulian Filimbut, asculta Meditatii pentru parinti, emisiune care i-a fost un adevarat sprijin in cresterea fetitei sale

Giuliuta a fost prezenta la toate evenimentele Itsy Bitsy: a plantat primul ei copacel, alaturi de Itsy si Bitsy, la numai doi anisori, a dansat cu zizilonienii si a si participat la emisiuni.

„Am castigat nu doar prieteni pe Vecie, ci parte din Familia mea”, ne spune ea.

Spiritul bun sa iti lumineze sufletul, Giulia!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s