In direct cu Mos Craciun

In direct cu Mos Craciun

intre orele 20:00-21:00, de luni pana vineri

Pentru ca am fost cuminti, Mos Craciun a venit mai devreme la Itsy Bitsy si doreste sa vorbeasca cu tooooti copiii.

In perioada 20 noiembrie – 22 decembrie 2017, micutii pot intra „In direct cu Mos Craciun” la 0725.300.700 (numar cu tarif normal), sa-i spuna o poezie, o dorinta sau pur si simplu „Te iubesc, Mosule!”.

Sacul Mosului e plin cu jucarii LEGO pentru cei mai creativi copii. Cu seturile de constructie LEGO prichindeii creeaza povesti interesante, in care distractia nu are limite si nici nu este presata de timp.

LEGO. Incurajeaza-i imaginatia!

Citeste Regulamentul General!

Fiecare castigator are dreptul la un singur premiu in perioada campaniei. Premiile se vor trimite pana pe 15 ianuarie 2018, prin curier.

Asculta aici toti copiii care au participat pana acum. In fiecare zi, caseta se actualizeaza cu cea mai recenta editie. Pentru a asculta editiile anterioare, da click in caseta, in stanga sus, pe prima iconita.

credit foto: Cristina Nichitus Roncea


Nu rata! Promotii grozave Chicco pregateste, de cele de Black Friday aminteste! Campanie valabila in magazine si online in perioada 07.12-31.12.2017
otter.ro

4 gânduri despre “In direct cu Mos Craciun”

  1. Buna seara,
    Cimpoies Melania a intrat in direct cu Mos Craciun in aceasta seara ib jurul orei 20,45, a spus o poezie dar dupa ce i s-a spus ,, bine iti trimit o jucarie LEGO, paaa” apelul s-a intrerupt fara sa dam datele de contact si adresa. Cum este de procedat pentru ca Melania sa primeasca acest cadou?

    1. Buna ziua! Din cate vedem in tabel, avem toate datele dumneavoastra de contact, asa ca nu este nevoie sa va faceti griji 🙂

Lasă un răspuns