Tipuri de inlocuitori ai zaharului

Zaharul poate fi inlocuit cu inlocuitori sintetici sau naturali. Cei sintetici nu sunt o varianta optima. Se gasesc in produsele light si in produsele industrializate sub forma de zaharina, aspartam, sucraloza si ciclamat. Ele ataca ficatul si rinichii si sunt toxice la nivelul tesutului nervos.

Pentru a evita aceste substante nocive e bine sa apelam la indulcitorii naturali: mierea, extractul de stevia cu eritritol, fructoza, siropul de agave si zaharul de cocos.

Gabi Man, medic nutritionist, ne povesteste despre efectele nocive ale indulcitorilor, dar si cu ce ii putem inlocui, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s