Vaiana, surpriza Disney a anului

Disney ne rasftata, pe final de an, cu Vaiana, o animatie spectaculoasa, atat din punct de vedere al imaginilor, cat si al povestii.

Filmul, realizat de producatorii Regatului de gheata si Zootropolis, o are ca personaj principal pe Moana, o adolescenta iesita din tiparul printeselor Disney.

Fiica a sefului de trib de pe insula Motunui din Oceania, Moana este o adolescenta puternica, hotarata si curajoasa. Ea este singura care-si da seama de pericolul care ameninta insula si porneste intr-o aventura captivanta, strabatand oceanul in cautarea unei insule legendare care sa-i salveze tribul.

Moana il are alaturi in calatoria ei plina de peripetii pe semizeul Maui, un personaj simpatic si copilaros, care se poate transforma in tot felul de creaturi. Impreuna, cei doi vor infrunta oceanul si vor reusi sa depaseasca toate pericolele pe care acesta le aduce in calea lor.

Asa cum ne-a invatat deja Disney pana acum, coloana sonora este minunata, iar imaginile si culorile sunt spectaculoase.

Filmul Vaiana poate fi vazut incepand de astazi in premiera in cinematografele din Romania, doar in varianta dublata in limba romana.

Trailerul filmului te va convinge cu siguranta sa mergi cu familia la cinema in perioada urmatoare:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s