Nu rata noua animatie Disney – Zootropolis!

Din 4 martie, nu trebuie sa ratezi animatia Walt Disney Zootropolis – o comedie de aventuri, regizata de Byron Howard (responsabil pentru animatiile Tangled si Bolt) si Rich Moore (care a lucrat si la Wreck-It Ralph si The Simpsons) si co-regizata de Jared Bush (cunoscut pentru Penn Zero: Part-Time Hero).

Metropola moderna a mamiferelor din Zootropolis este un oras ca niciun altul. Cuprinzand cartiere de locuinte precum luxosul Sahara Square sau glacialul Tundratown, reprezinta o incrucisare de rase, unde animale din fiecare mediu traiesc laolalta – un loc unde, indiferent ce esti, de la cel mai impunator elefant la cel mai mic soricel, poti deveni orice.

ZOOTOPIAInsa, cand ofiterul incepator Judy Hopkins (vocea lui Ginnifer Goodwin) ajunge in oras, ea isi da seama ca a fi primul iepuras intr-o echipa de politie formata din animale mari si puternice nu e atat de usor. Hotarata sa-si dovedeasca valoarea, ea profita de ocazia de a rezolva un caz, chiar daca asta inseamna sa se asocieze cu vulpoiul sarlatan si bun de gura Nick Wilde (vocea lui Jason Bateman), pentru a deslusi misterul.

Filmul Zootropolis este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 4 martie 2016, fiind distribuit in format 3D, atat in varianta subtitrata, cat si in cea dublata.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s