Magie de gheata de la Disney

Hai la cinema si afla cum arata basmul „Craiasa Zapezii”, al lui Hans Christian Andersen, intr-o varianta moderna si animata! Cea mai noua animatie de la Disney – „Frozen” – se lanseaza in Romania!

Creatorii indragitelor animatii „Tangled” si “Wreck-It Ralph” aduc luna asta in cinematografele din Romania animatia “Frozen”/“Regatul de gheata”.

Noua productie Disney va rula pe marile ecrane din intreaga tara din 27 decembrie, in format 3D si 2D, atat in varianta dublata, cat si in cea subtitrata.

Haioasa animatie muzicala prezinta calatoria plina de aventuri a Annei, o printesa curajoasa si optimista care porneste in cautarea surorii ei, Elsa, devenita Craiasa Zapezii. Elsa condamnase cu puterile ei malefice regatul Arendell la gheturi vesnice. Anna isi asuma misiunea dificila de a salva tinutul de blestemul unei ierni vesnice si este pregatita sa infrunte orice pericole pentru a-si gasi sora si a pune capat iernii permanente din Regat.

In peripetiile sale, eroina este ajutata si de prietenii ei neinfricati si nazdravani, Hans – un print galant, Sven – un ren loial si jovial si Oraf – un om de zapada amuzant.

Presarata cu momente pline de umor si suspans, animatia “Frozen”/”Regatul de gheata” este un film de familie ideal pentru perioada sarbatorilor de iarna, care va purta spectatorii intr-o lume magica si le va aduce aminte de farmecul povestilor clasice Disney.

Mai multe detalii despre film puteti afla pe www.cineforum.ro si pe pagina de Facebook Cineforum.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s