Craciunul vine la Scoala de Basm!

Sarbatorile de iarna sunt intampinate cu jocuri, zambete si multe surprize, in noul numar al revistei „Scoala de Basm” – revista istetilor de 6-12 ani din toata tara! Descopera in aceasta editie traditii de Craciun din toata lumea, noile aventuri ale lui Fat-Frumos Intors pe Dos si multe alte pagini de distractie!

In plus, impreuna cu revista, toti copiii primesc in dar caciulita lui Mos Craciun!

Din cuprinsul editiei din decembrie fac parte informatiile despre sarbatorile de iarna, jocurile distractive cu Mos Craciun, oameni de zapada si fulgi de nea si obiceiurile iernii din toate colturile lumii. De asemenea, cititorii vor descoperi si un interviu cu trupa Lala Band.

Noul numar „Scoala de Basm” vine si cu doua rubrici noi: cea de poezie si pagina copiilor talentati.

Totodata, juniorilor cu spirit competitiv li se ofera sansa de a-si activa creativitatea prin concursurile cu premii educative si distractive: un telescop, o sanie, un binoclu cu busola, Lego, puzzle, carti si filme. Si ar mai fi si un premiu mare mare de tot, pe care te las sa il descoperi in revista.

Prima editie „Scoala de Basm” s-a lansat luna trecuta si se bucura deja de aprecierea cadrelor didactice, a parintilor, a copiilor si a vedetelor din Romania. Citeste impresiile stranse pana acum despre revista si multe alte informatii pe site-ul Scoala de Basm.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s