Stilul de viata ideal pentru un creier sanatos

Stilul de viata ideal pentru un creier sanatos

Sunt o multime de lucruri care sustin si sporesc sanatatea creierului si pe care le poti integra foarte usor in stilul tau de viata. La Traieste Sanatos cu Simona, iti oferim o serie de sfatui utile, pentru un creier sanatos.

„Sunt foarte multe lucruri care plac creierului si creierul, daca le asimileaza cu placere, le dezvolta si ne ajuta sa trecem peste greutati si sa ramanem tineri”, spune prof. dr. Vlad Ciurea, medic primar neurochirurg.

Primul sau sfat pentru un creier sanatos este sa avem grija la ce mancam. Sunt anumite alimente care ajuta la buna functionare a creierului, precum: ciocolata neagra si mierea, fructe si legume, proteine cu calorii scazute (curcan si peste), alimente cu vitamina E. De asemenea, el insista asupra importantei hidratarii, pentru o minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Apoi, prof. dr. Vlad Ciurea ne recomanda sa acordam o atentie speciala si stilului de viata: sa ne odihnim din plin, sa gasim motive pentru a zambi, sa ne jucam mult si sa incercam sa avem cat mai des o stare de spirit pozitiva.

Mai multe sfaturi pentru sanatatea creierului poti afla acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Un comentariu la „Stilul de viata ideal pentru un creier sanatos”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s