Simona Dragomir a dezvaluit secretul unui organism sanatos!

Binecunoscuta realizatoare tv si radio, Simona Dragomir, a sustinut aseara primul eveniment din seria conferintelor de sanatate si frumusete „Traieste Sanatos cu Simona”.

Prima tema abordata de vedeta in cadrul conferintei a fost „Sanatatea e mai buna decat toate”. Alaturi de Simona Dragomir, la eveniment s-au aflat: dubla campioana mondiala Monica Iagar, medic primar medicina de familie Corina Schepp, medic de familie, competenta in apifitoterapie Ruxandra Constantina si specialistul in fitness si nutritie Liora Zytcer.

Cunoscuta ca fiind un promotor al stilului de viata sanatos, Simona si invitatele sale, au impartasit participantilor sfaturi privind importanta analizelor medicale, ingrijirea tenului si a parului, detoxifierea de primavara, nutritie inteligenta, intarirea sistemului imunitar si crearea unui program de miscare personalizat.

„Conferintele Traieste Sanatos cu Simona sunt o continuare fireasca a emisiunilor tv si radio de sanatate, pe care le realizez. Seara trecuta, as putea spune ca am demarat nu doar o conferinta, ci mai mult de atat. A fost exact precum o emisiune in direct, doar ca publicul s-a aflat alaturi de noi in restaurantul Silk Panoramic si a putut pune intrebari direct specialistilor invitati”, a marturisit realizatoarea radio si tv.

Am raspuns afirmativ invitatiei Simonei Dragomir (fosta Balanescu) de a participa la conferinta, din dorinta de a invinge monotonia cotidiana si de a invata oamenii ca pot avea un corp tonifiat intr-un timp relativ scurt. In cadrul conferintei le-am prezentat participantilor o modalitate inovatoare de intretinere si tonifiere cu un aparat EMS (Stimulare Electrica Musculara). Acesta este folosit si in practica medicala, pentru preventia unor afectiuni, reabilitarea post traumatism, ameliorarea durerilor de spate sau chiar corectarea posturii. Lucrez de cativa ani cu aparatul X-Body si cred ca este antrenamentul secolului XXI! In doar 20 de minute veti antrena noua grupe de muschi, exercitiu echivalent a sase ore in sala de fitness. Avem astfel o varianta benefica de a face sport, chiar daca programul este incarcat”, a povestit Monica Iagar.

De-a lungul anului 2015, realizatoarea tv va sustine 5 conferinte „Traieste sanatos cu Simona” pe diverse teme. Cea de-a doua conferinta alaturi de Simona Dragomir se va desfasura in data de 7 mai si are ca tema „Minte sanatoasa intr-un corp sanatos”.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s