Ultima luna de inscrieri la Mirunette Language Competition!

Concursul Mirunette Language Competition, destinat elevilor cu varste intre 10 si 17 ani se apropie de final. Nu rata ultima luna de inscrieri!

Elevii ambitiosi si pasionati de limba engleza se pot inscrie gratuit in competitie, pana la data de 31 martie 2015, pe site-ul Mirunette International Education. Marile premii puse in joc sunt doua tabere de limba engleza, de doua saptamani in Colegii si Universitati prestigioase din Anglia.

Marii castigatori vor fi doi elevi din categoriile de varsta: 10-13 ani si 14-17 ani. De asemenea, profesorii de limba engleza care sustin cei mai multi elevi in competitie pot castiga un curs de limba engleza in Anglia si pot merge gratuit, ca insotitori de grup, intr-o tabara internationala de doua saptamani in Anglia.

Toti elevii au sanse egale! Probele sunt evaluate de o comisie de profesori de limba engleza si reprezentantii Mirunette International Education. Primele 2 etape ale concursului Mirunette Language Competition se desfasoara online, astfel incat elevii din intreaga tara sa poata participa.

Mesajul adresat tuturor parintilor si profesorilor este sa incurajeze elevii sa se inscrie in concurs, intrucat o tabara internationala reprezinta o experienta memorabila si valoroasa, pentru perfectionarea nivelului de limba engleza, integrarea intr-un grup de elevi internationali si pentru descoperirea sistemului de invatamant britanic de traditie.

Finalistii concursului Mirunette Language Competition mai pot castiga numeroase premii: biciclete, tablete, carti, aparate foto si un curs „ghid de fotografie vizuala”,abonamente la laser tag, bilete la film, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri, jocuri creative, stilouri, tratamente dentare, vouchere pentru cursuri de limba engleza, dar si alte premii surpriza.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s