Simona Dragomir te invita sa inveti sa traiesti sanatos!

Binecunoscuta realizatoare tv si radio, Simona Dragomir, lanseaza conferintele de sanatate si frumusete „Traieste Sanatos cu Simona”.

Seria de evenimente incepe cu tema „Sanatatea e mai buna decat toate”. Conferinta va avea loc pe 12 martie, de la ora 18:30, la restaurantul Silk Panoramic, din Bucuresti.

La eveniment, vei afla de la specialisti din diverse domenii despre importanta analizelor medicale generale, detoxifierea organismului, cresterea imunitatii, ingrijirea tenului si nutritie.

Cunoscuta ca fiind un promotor al stilului de viata sanatos, Simona va impartasi participantilor sfaturi despre felul in care putem sa ne ingrijim atat fizic cat si psihic, pentru a face fata tuturor provocarilor pe care viata ni le ofera.

„Conferintele „Traieste Sanatos cu Simona” vor fi o continuare fireasca a emisiunilor de sanatate pe care le realizez. De-a lungul timpului, tot mai multe persoane mi-au cerut sfaturi cu privire la diverse subiecte din domeniul sanatatii, frumusetii si al intretinerii corporale, educatiei si parenting-ului. Tocmai de aceea, mi-am propus sa ma intalnesc cu publicul pentru a interactiona mai bine si pentru a raspunde direct nevoilor participantilor, a declarat Simona Dragomir (fosta Balanescu).

De-a lungul anului 2015 vedeta va sustine 5 conferinte „Traieste sanatos cu Simona”, pe diverse teme.

Cei care doresc sa participe la conferinta sunt asteptati sa se inscrie la adresa conferintasimona@replicavedetelor.ro.

Pretul biletelor pentru participarea la conferinta sunt urmatoarele:

  • Categoria I: 30 de ron( include gift bags in valoare de 100 de ron)
  • Categoria II: 10 ron

Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s