Kogaion Gifted Academy lanseaza grupa Gifted Preschool

Din 16 martie, Kogaion Gifted Academy lanseaza grupa Gifted Preschool, adresata copiilor intre 3 si 5 ani.

Grupa „Gifted Preschool” va functiona in baza unei curricule gifted education, elaborata sub indrumarea directa a profesorului Florian Colceag, specialist international Gifted Education.

Conferinta de prezentare si lansare a noii grupe este organizata luni, 16 martie 2015, la orele 18.00, si are loc la sediul Kogaion Gifted Academy, din sos. Nordului nr. 94F, sector 1.

Kogaion Gifted Academy ofera cadrul optim, in care fiecare copil va parcurge un traseu individualizat Gifted Education, in armonie cu propria sa natura, cu abilitatile, inzestrarile si pasiunile sale. Cel mic isi formeaza astfel personalitatea atat la nivel fizic si mental, cat si emotionacolceagl, spiritual si social.

In grupa Gifted Preschool, profesorul Dr. Florian Colceag se implica direct in educatia copiilor, in crearea si mentinerea unei comunicari armonioase copil–parinte in cadrul Atelierelor de Parenting, precum si in selectia si formarea mentorilor. 

Asociatia Gifted Education for Family, promotor in Romania al conceptului de „educatie triangulara” inovatie si performanta in educatie, dezvolta programe de educatie alternativa adresate copiilor, tinerilor, dascalilor si parintilor deopotriva, in toate domeniile cunoasterii.

Incepand din 1 noiembrie 2014, s-a lansat prima Academie de Cunoastere si Inteligenta Integrata si Complexa din Romania – KOGAION GIFTED ACADEMY, fondata de Prof. Dr. Florian COLCEAG si Diana PETCU.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s