Scoala de nutritie

O campanie in premiera ajunge in scolile de stat anul acesta, de la sfrasitul lunii martie si se va derula in cadrul Scolii Altfel.

Scoala de nutritie aduce copiilor posibilitatea de a invata ce inseamna o alimentatie corecta, bazata pe multe legume si fructe. Campania include si o parte practica, in care copiii vor gati si vor face un exemplu de pachetel pentru luat la scoala.

Gusturile copiilor se cultiva inca din copilarie, iar parintii sunt cel mai bun exemplu.

Raluca Vasile, coordonator al programului „Scoala de nutritie”, ne ofera mai multe detalii despre campanie, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s