”Journey for kids” – seminar pentru parinti si educatori in folosul copiilor

Nu stii ce sa ii spui copilului tau cand te intreaba ce sa faca cu emotiile negative? Vrei sa il ajuti sa-si depaseasca temerile, inhibitiile sau timiditatea?

Nu stii cum sa oprești comportamentele agresive sau conflictele permanente ale celor mici?

Copilul tau are vise urate care se repeta sau blocaje care nu trec cu nimic?

Vezi ca i-ai transmis puiului tau unele frici sau comportamente nesanatoase si vrei sa opresti asta? Vrei sa-ti vindeci propriile rani afective din copilarie? 

Lucrezi cu copiii ca educator, profesor, psiholog, medic si vrei sa le dezvolti inteligenta emotionala sau sa ii ajuti sa se vindece prin lucrul asupra emotiilor lor negative sau pur și simplu vrei sa afli cum e cu inteligenta emotionala a ta si a celor mici?

Pentru toate aceste situatii si pentru altele care implica prezenta emotiilor negative la copii si adolescenti – a fost conceput seminarul ”Journey for kids”, in care parintii si profesionistii care lucreaza cu copii (medici, psihologi, psihopedagogi, profesori, educatori etc.) invata cum sa dezvolte inteligenta si sanatatea emotionala a celor mici, pentru a-i ajuta sa creasca independenti, maturi si echilibrati emotional.

Seminarul va fi sustinut intre 1-2 aprilie, in Bucuresti, de catre Patricia Cihodaru, practician acreditat al metodei ”Calatoria”, care a fost desemnata de catre Brandon Bays sa prezinte evenimentele ”Journey” in Romania.

Participantii – adulti si copii – vor fi implicati in jocuri, activitati, exercitii (individuale, in perechi si de grup) si vor invata sa foloseasca instrumentele de vindecare emotionala marca ”Journey” concepute de Brandon Bays (experta in vindecarea minte-corp si autoarea bestseller-ului cu acelasi nume, precum si a cartii ”Calatoria pentru copii”) pentru a-si asista copiii in dezvoltarea lor emotionala si spirituala.

In acest seminar:

– participi la jocuri si exerciții de grup si procese unu-la-unu pentru a-ti cunoaste emotiile si a dezvolta inteligenta emoționala si spirituala a ta si a copiilor tai;

– faci cunostinta cu metoda ”Calatoria” de Brandon Bays si o folosesti mai intai pentru tine, apoi pentru copilul tau;

– afli particularitatile aplicarii metodei ”Journey” in cazul copiilor si adolescentilor;  

– totul se desfasoara intr-o atmosfera placuta, uneori cu amuzament si deschidere, alteori cu blandete si empatie, care faciliteaza exprimarea emotiilor si a creativitatii fiecaruia;

– timp de doua zile, te intorci in timp, vindeci fricile, ranile afective, blocajele si limitarile mostenite din copilarie si astfel redai libertatea adultului care esti astazi!

– primesti instrumente pe care le iei cu tine acasa si care te ajuta sa devii un om mai increzator, mai optimist, mai creativ si nu in ultimul rand, un parinte mai bun!

Te-ai intrebat vreodata ce se afla la baza tuturor problemelor dintre adulti, dintre copii sau dintre adulti si copii? Emotiile negative cu care nu stim ce sa facem.

De aceea, a invata sa lucrezi cu ele nu este un moft, ci o abilitate ESENTIALA de viata.

Detalii gasesti aici: http://thejourney-romania.com/Evenimente/JourneyForKid

Inscrierile se fac accesand: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYSmYr0OB-AdyVYBNoCCDO1hHgTFYBElljAy-nM2TkCAaTZQ/viewform.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s