Recomandare de weekend: Final Frontier - Targul de Carte SF & Fantasy

Recomandare de weekend: Final Frontier – Targul de Carte SF & Fantasy

Toti cei pasionati de universul stiintifico-fantastic si de aventurile din povestile de fantezie sunt invitati la a sasea editie a targului de carte SF & Fantasy, Final Frontier.

Evenimentul va avea loc in weekendul 1-2 aprilie 2017, intre orele 11:00 si 19:00, la Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Voda nr. 5, Sector 3, Bucuresti). Targul de carte ce se adreseaza in egala masura adultilor, cat si copiilor – de fapt, adultii vizitatori la targ sunt indemnati sa isi bucure copilul interior.

Iar La Final Frontier #6, copiii vor fi incurajati sa isi exprime creativitatea si sa patrunda fara oprelisti in lumi imaginare.

Activitati la Final Frontier 6

Editurile ce vor participa la targ aduc colectii de povesti, special alese pentru fanii SF & Fantasy. Vei gasi carti de la Nemira, Paladin, Tritonic, Corint, BooksExpress si Tracus Arte. Pe langa carti, vei mai gasi si produse precum: benzi desenate (HAC!BD), figurine, jocuri de societate (Red Goblin), obiecte artizanale (Nyx Art, WizzArt Room) si expozanti privind tehnologia (Academia inventeaza.ro – programare și robotică, ResearchX Development – imprimante 3D).

In plus, Final Frontier le ofera copiilor si o zona de ateliere: Astronomie, creatie de Banda desenata si constructii de robotei la Atelierul de Robotica.

Pentru mai multe detalii, intra pe site-ul Final Frontier.ro si pe pagina de Eveniment de pe Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s