School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan!

School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan. Alege din cele peste 2500 de produse pentru mers la scoala si pentru cursuri online. 

Auchan sustine educatia si te invita sa afli de la specialisti cum poti fi un parinte pregatit pentru inceputul scolii.
Asculta rubrica “Back to school” la Happy Music cu Marius Constantinescu.

Pregatirile pentru noul an scolar reprezinta o adevarata provocare atat pentru copii, dar mai ales pentru parinti, care trebuie sa se asigure ca micutilor scolari nu le lipseste nimic din ghiozdane, in prima zi de scoala.

Invitata in emisiunea Happy Music, Daiana Colceriu, psiholog,  fondator si manager al Gradinitei Heidi din Brasov, ne povesteste despre cum a traversat perioada pandemiei si despre revederea cu cei mici.

„Am trecut in online destul de repede, in momentul in care ne-am dat seama ca vom sta o perioada inchisi, astfel incat noi am pastrat legatura cu cei mici. Pana pe 22 iunie, cand am redeschis gradinita, am fost alaturi de parinti si copii si le trimiteam diferite materiale educative cu profesorii educatori”, ne povesteste Daiana.

Masuri de siguranta pentru toti copiii

„Eram ingrijorata de cum percep copii faptul ca adultii poarta masca, de masurile obligatorii implementate la gradinita precum despartirea parinte-copil la intrarea in cladirea gradinitei, insa cei mici au fost foarte receptivi cu privire la schimbarile aparute”, marturiseste Daiana.

Accesoriile de tip plexiglas folosite pentru pastrarea distantarii sociale intre copii

„La gradinite nu este obligatoriu. Sunt de parere ca profesorii pot fi creativi si pot gasi solutii, astfel incat si copiii sa inteleaga de ce este nevoie sa pastreze distanta, iar masurile sa fie mai prietenoase in ceea ce ii priveste pe cei mici.”

Grupa mare- sfaturi pentru parintii ingrijorati

„Din punct de vedere al sanatatii sunt convinsa ca multi parinti sunt ingrijorati de cum va evolua numarul de cazuri din momentul redeschiderii scolii, insa este bine sa avem in vedere faptul ca importante sunt abilitatile copilului de socializare, iar lipsa unei colectivitati ii influenteaza intr-un mod nu tocmai pozitiv. Cred ca, deocamdata , este o decizie greu de solutionat in ceea ce ii priveste pe parinti”, spune Daiana.

Asculta aici intreagul interviu din emisiunea Happy Music, cu Marius Constantinescu:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s