Regele Ugu, pe lista cartilor de vacanta recomandate de Bianca Mereuta

Bianca Mereuta vorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM joia, de la ora 9:30, in emisiunea Happy Music! 

Bianca Mereuta este fondatoarea celei mai mari biblioteci private din Romania si a comunitatii online Ce le citim copiilor. De asemenea, Bianca Mereuta a fost desemnata Liderul anului 2018 in educatia prin lectura la Gala Itsy Bitsy din acest an.

In noua rubrica din emisiunea Happy Music aflam de la Bianca de ce sunt povestile importante pentru copii si cum sa alegem carti valoroase pentru copii, (re)descoperind bucuria lecturii alaturi de cei mici.

Una din cartile pe care Bianca le recomanda copiilor in aceasta vacanta de vara este „Regele Ugu”, scrisa de Adam Stower si aparuta la Editura Humanitas.

Regele Ugu e o carte dinamica si tonica, in care cei mici vor urmari cu emotie aventurile lui Andi Firicel – personajul principal al cartii.

Impreuna cu Regele Ugu si wombatul sau credincios, Herbert, Andi trece printr-o multime de peripetii, pentru a-i infrunta pe Michi Inhatau si „banda lui de batausi”.

Cartea „Regele Ugu” are 176 de pagini si este recomandata copiilor de la sapte ani in sus, desi e savurata si de copii mai mici, mai ales ca are dialoguri savuroase si ilustratii tip banda desenata.

 

Descopera, in podcastul de mai jos, de ce ne recomanda Bianca Mereuta lectura acestei carti:  

Redactor articol: Georgiana Purcarea


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s